Jeigu jums į galvą neateina jokia seksualinė fantazija, kai jūs esate su savo partneriu, nesidrovėkite suvaidinti kokį nors erotinį žaidimą, kurį esate kažkur mačiusi. Gali būti, kad jis niekad ir nesužinos, kad jūs - Scarlet O'Hara, prievartaujama kareivio Pilietinio karo metu, tačiau pamatys, kad šiandien lovoje jūs neapsakomai aistringa ir išradinga ir suteikiate jam neapsakomą malonumą.

Tokia fantazija - slapta ir be galo asmeniška - ypatingai padeda, jeigu jums sunku pasiekti orgazmą. Galbūt jūs visai nenorite, kad jūsų mylimas vyras žinotų, jog jūs skatinate save erotinėmis fantazijomis sekso metu, juk tai gali pažeisti jo vyrišką savimeilę... Jis gali pradėti jausti, kad nepakankamai jus sujaudina.

Žinoma, gali būti ir taip, tačiau tai problema, į kurią reikia žiūrėti iš jūsų tarpusavio santykių taško. O čia mes kalbame tik apie tai, kaip pasiekti sukrečiantį orgazmą dabar.

"Aš beveik visada patiriu orgazmą, tačiau jie būna tokie silpni, kad lieku absoliučiai nepatenkinta. Kartais tai prasideda labai jaudinančiai ir aš jaučiu, kaip įtampa kyla, tačiau paskui - viens - ir viskas pradingsta."

Tokius moterų nusiskundimus tenka girdėti dažnai. Jeigu ir jūs kenčiate nuo šios problemos, pabandykite prieš pat orgazmą paskatinti save vienokia ar kitokia savo mėgstama seksualine fantazija - orgazmas bus stipresnis ir aštresnis. Žinoma, tai gali padėti ne visada, tačiau bet kokiu atveju - geriau, negu nieko.

Iš anksto parengta seksualinė fantazija ypač padeda individualios seksualinės terapijos metu. Jūs galite fantazuoti apie viską, kas jus jaudina.

"Aš visada myliuosi su vyrais, su kuriais mane kažkas sieja. Tačiau mintis apie seksą su visiškai nepažįstamu vyriškiu mane beprotiškai jaudina. Aš dažnai svajoju apie tai, kad myliuosi su nežinomu vyru traukinyje. Įsivaizduoju, kad kupė prieš mane sėdi nepažįstamas dailus vyriškis, kuris, visiems išlipus iš traukinio, atsisega savo kelnių užtrauktuką, iš lėto pakelia man suknelę ir švelniai, bet ryžtingai įeina į mane...Tai nenusakomas jausmas!

Kai aš myliuosi su savo nuolatiniu partneriu ir visiškai priartėju prie orgazmo, visada galvoju apie šitą sceną. Aš įsivaizduoju, kad mes esame vagone ir aš guliu ant suoliuko, o šį vyrą matau pirmą kartą... Tai visiškai nesunku įsivaizduoti, juo labiau, kad kartais netgi labai artimas jums vyras gali pasirodyti toks keistas, kad jūs pagalvosite: "Įdomu, kaip šis nepažįstamasis atsidūrė mano lovoje?"

Taigi, aš įsivaizduoju, kad šio vyro niekada anksčiau nebuvau sutikusi, ir guliu kupė, o jis glamonėja ir myluoja mane, ir štai artėja didžiulis orgazmas, nes mane be galo jaudina tai, kad aš pirmą ir paskutinį kartą esu su šiuo nuostabiu vyriškiu... Aš galvoju, kad bet kurią minutę kas nors gali įeiti į kupė ir aptikti mus štai taip... Tas mane sujaudina dar labiau ir aš baigiu..."

Kartais visiškai nėra būtinybės skaityti kokį nors erotinį romaną, kad paskatintum savo fantaziją. Ir visiškai netiesa, kad moteris erotiškos fotografijos ar vaizdai jaudina mažiau, nei vyrus.

"Egzistuoja šimtai fotografijų, kurios mane sujaudina, Tačiau apie vieną iš jų aš galvoju ypač dažnai. Man tereikia ją prisiminti. Aš ją kažkada mačiau žurnale moterims ir taip susijaudinau, kad vos vos nepajutau orgazmo.

Tai spalvota vyriškio fotografija, tačiau joje net nematyti jo veido, o tik kūnas nuo juosmens iki kelių. Jis dėvi šviesiai žalius atlasinius šortus. Jie jam gana ankšti, nes ypač ryškiai matyti, kad jam stipri erekcija ir išryškėjęs jo penis prigludęs prie vidinės vienos šlaunies pusės. Jame puikiai matyti visos detalės: storos išsipūtusios venos ir galvutė, kurios pats kraštelis žvelgia iš po šortų... Tai pati erotiškiausia fotografija, kokią man teko matyti..."

Kai kurios moterys įsivaizduoja nuogus vyrus, nesvarbu, ar jie iš fotografijų žurnaluose, ar jūsų pažįstami...Na, o kitas ypač jaudina kino žvaigždžių įsivaizdavimas...

Be jokios abejonės, dažniausiai savo fantazijose moterys mato:

1. Kad yra prievartaujamos.

2. Kad mylisi kitų žmonių akivaizdoje.

"Aš dažnai įsivaizduoju, kad myliuosi savo buvusių partnerių akivaizdoje. Tai visai nereiškia, kad aš iš tikrųjų norėčiau tai padaryti - paprasčiausiai tai vieninteliai vyrai, apie kuriuos aš galiu galvoti. Tai mane labai jaudina. Aš niekada taip nepasielgsiu, tačiau, jeigu aš pradedu galvoti apie tai, kai myliuosi, man ima atrodyti be galo nuostabu viskas, ką aš darau, ir norisi tai parodyti visiems. Seksas asocijuojasi su intymumu ir paslaptimi, tačiau mane be galo jaudina mintis apie tai, kad mane sekso metu stebi pašaliniai žmonės."

Žinoma, be šių pagrindinių, egzistuoja visa virtinė seksualinių scenarijų iš įvairių kino filmų, kurie gali puikiai papildyti jūsų asmenines fantazijas sodriomis detalėmis.

"Kartą kažkokioje knygoje perskaičiau, kaip su prostitute mylisi visa eilė vyrų. Kai pirmą kartą tai perskaičiau, buvau sukrėsta, tačiau kartu mane tai sujaudino. Kartais aš guliu ir įsivaizduoju save tos prostitutės vietoje, o aplink mane pasiruošę eilėje stovi dvidešimt ar trisdešimt vyrų, kurie paeiliui užsiiminėja seksu su manimi..."

"Man labai dažnai kyla be galo keista fantazija nuo tada, kai aš perskaičiau "Lolitą". Man patinka galvoti, kad aš - jaunutė mergina, bandanti suvilioti gerokai už save vyresnį vyrą. Jis bando paimti švelniai ir atsargiai, nes aš dar nesu turėjusi nei vieno vyro... Manau, kad jau tūkstantį kartų šitaip "praradau" savo nekaltybę, tačiau mane tai po šiolei be galo jaudina..."

"Man labai jaudina scena iš filmo "Generolų naktis". Tai filmas apie vokiečių generolus, iš kurių vienas yra psichopatas - žudikas. Ypač erotiška scena, kur vienas generolas nusiveda merginą į kambarį ir, prispaudęs ją prie durų taip, kad niekas negalėtų įeiti, pakelia jai suknelę ir ima ją prievartauti... Pamenu, kaip ji apžergė jį kojomis, tai buvo kažkas nenusakoma...Kartais aš įsivaizduoju save jos vietoje ir man tai labai patinka..."

Fantazijos vaidina didelį vaidmenį kiekvieno žmogaus seksualiniame gyvenime. Jos gali slėptis pasąmonės gilumoje, kontroliuodamos ir iššaukdamos seksualinę reakciją, arba perduodamos partneriui, kad jie kartu galėtų jas realizuoti... Visiškai nereikia pergyventi dėl to, kad savo fantazijų metu jūs išduodate savo partnerį ar kad jūsų santykiai ne tokie, kokie turėtų būti. Erotinis susijaudinimas, kylantis šių fantazijų metu, neša naudą jums abiem, nes, kuo labiau jūs susijaudinate, tuo laisvesnė ir temperamentingesnė būsite sekso metu.

Taigi, atminkite: fantazija - jūsų pačios sukurta ar perimta iš knygų - gali gerokai pagyvinti jūsų su partneriu seksualinį gyvenimą. Ir joks vyras neprieštaraus, kad jūs elgtumėtės kaip "Paskutinio Paryžiaus tango" herojė, jeigu būsite aistringa ir aktyvi ir suteiksite jam begalinį malonumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją