Higienos svarba

Nekalbėsime apie tokius elementarius dalykus, kaip higienos taisyklės. Dušas prieš ir po to, kūno ir drabužių švara - savaime suprantamas dalykas.

Apsauga

Ilgalaikiuose santykiuose nėštumo klausimas yra ne toks opus, kaip pačioje pradžioje. Kad ir kaip būtumėte įsimylėję ir kad ir koks idealus jis atrodytų, negali būti garantuota dėl jo sveikatos. Ir negali būti garantuota dėl jo buvusių ryšių. Todėl pasirūpink savo saugumu.

Intymi apranga

Beje, dėl aprangos. Jei ant damos tam tikri aprangos elementai leidžiami ir atrodo erotiškai, vyriškio garderobo likučiai atrodo juokingai. Priimtina bus arba visiškai nusirengti, arba nenusirenginėti išvis. Džentelmenas vien su kojinėmis arba su marškiniais ir nuogu „atributu“ atrodo kvailai ir sukelia norą pakikenti, o tai ne pats geriausias būdas aistrai sukelti.

Atvirumas ir patikimumas

Lova - tai vieta dviem. To nereikėtų pamiršti, taigi neįkyria forma pasidomėkite vienas kito norais ir jokiais būdais nepirškite savo fantazijų, jei jos nebuvo sutiktos entuziastingai. Tai gali neigiamai atsiliepti santykiams. Nesigėdykite pasakyti, jei jums nepatogu ar kažkas nepriimtina - tinkamas partneris viską supras.

Telefonas

Intymūs santykiai todėl ir yra intymūs, kad visuomenė tokiomis akimirkomis gali ir palaukti. Taigi išsijunkite telefoną arba bent jau jo garsą. Viršininko ar mamytės skambutis - dar ne priežastis imti plepėti. Net trumpas „perskambinsiu“ gali sugadinti visą erotišką nuotaiką, taigi mobilusis lovoje griežtai draudžiamas.

Jautrumas ir taktas

Artumo momentu pokalbiai nereikalingi. Ir ne vietoje prisimintas anekdotas gali padėti riebų kryžių jūsų santykiuose. Būk jautri ir taktiška, ypač jei vyriškį ištiko nesėkmė.

Romantiškos akimirkos

Nežiūrėkite į laikrodį. „Viskas - man laikas“ arba „Žiūrėk man, susitvarkei per tris minutes“ - tokie ir panašūs pasakymai gali labai įskaudinti. Juk svarbi ne pati sueitis, o artumas, tiek fizinis, tiek ir emocinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (339)