Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria, ką su mylimuoju ar mylimąja drauge galite nuveikti namuose.

1. Pasiūlykite išmėginti jėgas žaidžiant kompiuterinius žaidimus. Gal iš pirmo žvilgsnio taip ir neatrodo, tačiau kompiuterinių žaidimų turnyras gali būti labai smagus ir galėsite ne tik šauniai praleisti laiką, bet ir geriau vienas kitą pažinti. Pavyzdžiui, sužinoti, ar partneriui labai svarbu nugalėti ir būti pirmam. O gal jūsų antroji pusė sutelkia dėmesį į veiksmą, o ne į pergalę? Greičiausiai ir kitose gyvenimiškose situacijose jis ar ji elgsis panašiai. Žinoma, iš anksto sugalvokite prizą, kuris laukia laimėtojo – tai suteiks papildomą motyvaciją.

2. Pradėkite kartu sportuoti. Jau seniai norite užsirašyti į sporto klubą, bet niekaip neprisiruošiate? Jūsų mylimasis ar mylimoji gali būti puiki paskata pagaliau pradėti sportuoti! Dviese juk kur kas smagiau! Pavyzdžiui, pradėkite kartu bėgioti netoli namų esančiame parkelyje, o gal surenkite aerobikos ar jogos treniruotę namuose, kurią galite vesti pakaitomis. Idėjų, kokius pratimus atlikti, rasite internete.

3. Gaminkite, gaminkite, gaminkite! Juk kartu ruošti, o vėliau ragauti pačių pagamintą maistą yra tikrai smagu. Ruošdami vakarienę ne tik puikiai praleisite laiką, bet ir daugiau sužinosite apie partnerio kulinarinius (ir ne tik) sugebėjimus bei kokį maistą jis ar ji mėgsta. Jei nenorite išleisti pinigų įmantriems ingredientams, iškelkite sau užduotį paruošti vakarienę tik iš tų produktų, kuriuos rasite namuose. Dviese tikrai įveiksite šį iššūkį!

4. Surenkite fotosesiją. Tikrai puikiai praleisite laiką net jei neturite brangaus fotoaparato. Kad būtų įdomiau, pasitelkite viską, ką rasite namuose: drabužius, kosmetiką, aksesuarus. Patikėkite, kai po daugybės metų vartysite šias nuotraukas, bus tikrai smagu prisiminti jūsų pirmuosius drauge praleistus metus.

5. Surenkite senosios animacijos seansą. Galite pažiūrėti kokį nors romantišką filmą ir vakarą praleisti kaip visada arba padaryti ką nors kur kas įdomiau. Pavyzdžiui, įprastą filmą pakeisti vaikams skirtais animaciniais filmukais, kuriuos žiūrėdavote vaikystėje. Prisimindami vaikystę sužinosite daug naujo apie partnerį ir tai tikrai nebus nuobodu, nes žiūrėdami senus animacinius filmukus tikriausiai pastebėsite kur kas daugiau dalykų, į kuriuos vaikystėje neatkreipdavote dėmesio.

6. Tiesiog naršykite internete. Kompiuteris nebūtinai turi jus atitolinti vienas nuo kito, kartais jis gali suartinti! Jei pabodo sėdėti kino salėje, pakvieskite mylimąjį ar mylimąją į svečius, pasidarykite arbatos ir kartu naršykite internete – skaitykite įdomius straipsnius ar žiūrėkite juokingus video. Jums tikrai nebus nuobodu ir turėsite proga pasidalinti nuomonėmis apie tai, ką matote ir apie ką skaitote.

7. Sužaiskite tiesą ir drąsą. Jei norite su šiuo žmogumi sukurti darnius ilgalaikius santykius, turite kuo geriau vienas kitą pažinti. Tad kuo dažniau ir atviriau turėtumėte kalbėtis apie viską. Pavyzdžiui, apie tai, ko norėtumėte iš gyvenimo, ir ką veiktumėte, jei galėtumėte daryti bet ką ir nereikėtų rūpintis materialiniais dalykais.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!