"Kartais, kai vyras ima glamonėti mane, man atrodo, kad jis tai daro automatiškai, tarsi prisiversdamas ir tai daro ne iš meilės, o norėdamas padaryti viską taip, "kaip reikia".

"Man norėtųsi, kad Bilas būtų romantiškesnis lovoje. Aš žinau, kad jis myli mane, tačiau jis labai nekantrus. man patinka mylėtis neskubant, su daugeliu bučinių, glamonių ir švelnių žodžių, o jam tai - paprasčiausias seksas."

Mylėtis ir užsiiminėti seksu - tai ne tas pats. Seksas - tai fiziologinis aktas, kurio rezultatas - abiejų partnerių fizinis pasitenkinimas. Besimylėdami partneriai pirmiausia sukuria emocinę meilės ir dievinimo atmosferą. Tačiau seksu užsiiminėti galima ir nemylint. Lygiai taip pat - mylėtis be sekso... Be abejo, meilė ir seksas kartu - puikus derinys.

Tačiau, apklausus daugybę vyrų ir moterų, paaiškėjo gana liūdnas dalykas. Liūdnas ta prasme, kad ir vėl mes norime skirtingų dalykų. Pasirodo, moterys iš savo vyrų pirmiausia trokšta meilės, o vyrai šalia savęs pirmiausia norėtų matyti sekso partnerę...

Moterys labiausiai mėgsta:

Apkabinimus;

Ilgus bučinius;

Ilgą preliudiją;

Pokalbius apie jausmus lovoje;

Emocingus paplekšnojimus sekso metu;

Romantiką.

Vyrams labiausiai patinka:

Spontaniškumas;

Fizinė aistra;

Žaismingas sveikas seksas.

Šie seksualinio skonio skirtumai atsiranda dėl bendrų vyro ir moters skirtumų. Vyrai yra orientuoti į tikslo siekimą; moterys daugiau rūpinasi tarpusavio santykių ir ryšių sutvarkymu. Daugumai vyrų arčiau širdies paprastas seksas, kai tuo tarpu moterys pageidauja mylėtis.

Tačiau tai visiškai nereiškia, kad moterys nemėgsta paprasto sekso, o vyrai nesiekia meilės. Tai tik labiausiai paplitusi tendencija.

Tačiau vertėtų žinoti, kad:

Kartais besimylėdamas jūsų partneris nerodo ypatingo entuziazmo. Taip atsitinka todėl, kad slapčiomis jis stengiasi tik paprasčiausiai pasiekti seksualinį pasitenkinimą, bet bijo jums tai prisipažinti.

"Man tai buvo didžiulis ir netikėtas atradimas, kuriuo norėčiau pasidalinti su kitomis moterimis. Vieną naktį aš pajutau, kad mano partneris labai tingus. Man buvo gana sunku pasiekti susijaudinimą. Tai mane suerzino, nes visada seksas tarp mūsų būdavo papuoštas emocijomis ir aistra. Tačiau šįkart kažkodėl jo glamonės man neteikė to įprastai didžiulio malonumo ir aš pastebėjau, kad jis elgiasi kažkaip kitaip.

Galų gale aš neištvėriau ir paklausiau: "-Klausyk, brangusis, ar tu tikrai šiandien nori mylėtis?"

"-Taip,- atsakė jis. -Tikrai noriu."

"-Tai kodėl man susidaro įspūdis, kad glamonėdamas mane tu nejauti jokio malonumo?"

Mano partneris minutę patylėjo ir sumišęs tarė:

"-Na, jeigu atvirai, tai man šiandien truputį tingisi, nes aš pavargęs. Tikrai tavęs noriu ir jaučiu didžiulį susijaudinimą, tačiau norėčiau paprasčiausio sekso..."

"-Tai kodėl man iškart apie tai nepasakei?" - paklausiau nustebusi.

"-Na, aš bijojau įžeisti tave, nenorėjau, kad palaikytum mane egoistu. Aš žinau, kad moterys labai pyksta ant vyrų, mėgstančių primityvų seksą. Aš numaniau, kad ir tu galėtum taip pasijausti. Aš myliu tave, tačiau šiandien man norisi paprasčiausio sekso..."

Aš prisiminiau, kad man ir anksčiau taip buvo nutikę. Vyrai, kurie būdavo puikūs ir aistringi meilužiai, kartais kažkodėl tapdavo tingūs ir nejautrūs. Aš niekada net nenutuokiau, kad tiesa gali būti tokia paprasta - tomis minutėmis jie paprasčiausiai siekdavo seksualinio pasitenkinimo, bijodami apie tai prasitarti.

Tačiau daugelis vyrų puikiai prisimena 90-uosius ir supranta, kokie niekam tikę seksualiniai stereotipai, atnešti seksualinės revoliucijos, kada dviminutinės glamonės prieš aktą ir po buvo laikoma norma. Ir šalia to vyrai dar sugebėdavo stebėtis iš to atsirandančiu moteriškumu šaltumu ir nepasitenkinimu. Laikai keičiasi, ir mes turėtumėme džiaugtis, kad pagaliau šis nevykęs požiūris pasikeitė.

Tačiau:

Spontaniškumas ir aistra - tai be galo puikūs dalykai, kurie, deja, dažnai pasimeta ištęsto, jausmingo ir laipsniško sekso (šiuo atveju derėtų sakyti "meilės") metu. Vyrai taip pat trokšta pajusti seksualinės atakos džiaugsmą, kaip moterys - meilės švelnumą. Nereikėtų smerkti vyrų už tai, kad kartais jiems norisi paprasčiausio sekso, apeinant ilgus įžanginius meilės žaidimus. Ir toks vyrų elgesys visiškai nereiškia, kad jie liovėsi jus mylėti. Tiesa yra ta, kad, kartas nuo karto patirdami spontanišką seksą (liaudyje vadinamą "greituką"), vyrai bus dar švelnesni ir dėmesingesni meilužiai.

Taigi, pasidomėkite, kaip jaučiasi jūsų partneris ir pakalbėkite apie tai. Manome, kad tikrai sutarsite dėl to, kad spontaniškas ir netikėtas seksas įneš į jūsų gyvenimą daugiau spalvų ir atspalvių. Paprasčiausiai mėgaukitės tuo!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją