Savo istorijas, parašytas taisyklinga lietuvių kalba, siųskite el. paštu gyvenimas@delfi.lt iki sausio 31 d. Trijų geriausių istorijų autoriams teks puiki dovana - leidyklos „Alma littera“ išleistas tarptautinis bestseleris „Dingusi“.

Ar žinai, su kuo miegi? Ar santuoka gali nužudyti? Tokiais intriguojančiais klausimais leidykla „Alma littera“ pristato pirmąją ir didžiausią 2014 metų literatūrinę naujieną – psichologinį amerikiečių rašytojos Gillian Flynn trilerį „Dingusi“, tapusį tarptautiniu bestseleriu.

Įtraukiančio, nenuspėjamo siužeto trileryje klaidžiojama po painius šeimyninio gyvenimo labirintus, atskleidžiamos tamsiausios artimiausių žmonių sielos kertelės ir aiškinamasi, kokias paslaptis gali slėpti laimingos santuokos fasadas.

Nikas – žavingas, charizmatiškas žurnalistas ir, atrodytų, idealus vyras. Eimė – protinga, analitiška, rafinuota asmenybė, turtingų tėvų dukra. Penkerius metus jie gyvena iš pažiūros idilišką šeimyninį gyvenimą, kol per vestuvių metines Eimė dingsta. Įtampai stiprėjant ir pagrindiniu įtariamuoju tapus Nikui, pradeda aiškėti šiurpios šeimos paslaptys.

„Ši knyga pagal populiarumą visame pasaulyje jau lyginama su E L James bestseleriu „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“. „Dingusi“ buvo nominuota ne vienam apdovanojimui, nemažai jų ir pelnė, o knygų rekomendacijų tinklapio Goodreads.com lankytojai ją išrinko geriausiu metų trileriu. Ne veltui, nes, anot kritikų, tai – knyga, kurios kiekvienas puslapis alsuoja tikrumu, ir kurios pabaiga ne šiaip ima ir ateina – ji pribloškia“, - sako Danguolė Viliūnienė, leidyklos „Alma littera“ vadovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)