Jūs įsivaizduojate, kaip ją apipiltumėte dovanomis, rodytumėte jai savo dėmesį ir niekada nesidairytumėte į kitas. Visai priešingai nei tas idiotas, kuris patraukė jūsų simpatijos dėmesį… Jei ši mergina jau užkariauta, nesijaudinkite. Atsiras kita, tačiau tam kartui jūs turėtumėte žinoti, kaip pirmam iškovoti jos dėmesį. Stuobriu tapti nereikia, tik reikia žinoti keletą paslapčių, kuriomis jie naudojasi.

Menshealth atskleidė tyrimo duomenis, kuriuose aiškiai išdėstytos priežastys, dėl kurių labiau iššaukiančiu elgesiu pasižymintys ir pernelyg drąsus vaikinai pritraukia merginų dėmesį.

Moterims patinka savimi pasitikintys

Durhamo universiteto psichologas Gregory Carter sakė, kad moterys mėgsta dominantus. Joms patinka savimi pasitikintys ir drąsūs vyrai. Net jei jų juokeliai nėra juokingi – moterys žavisi, kad jie imasi iniciatyvos ir pirmi pradeda pokalbį.

Moterys dievina dėmesį

Jūsų pasimatymo metu pagrindinės temos turėtų būti apie ją. Apie save kalbėk tik tiek, kiek ji paklausia, tačiau rodyk didesnį susidomėjimą jos pasakojimu, antraip atrodys, kad esi savimyla, norintis dėmesio tik sau pačiam.

Moterys mėgsta, kai jas pralinksmina

Ne veltui sakoma, kad moteriai užteks, kad ją prajuokintum ir tu jau užsitarnausi jos palankumą. Merginoms patinka, kai vaikinai jas pralinksmina, prajuokina. Taip parodysi, kad su tavimi tikrai nebūtų nuobodu. Žinoma, jei pasimatymo gale mergina juokiasi iš tavęs, o ne su tavimi – tu gerokai prašovei.

Moteris žavi vyrai, mokantys valgymo etiketą

Jei nusivedei savo simpatiją į restoraną – laikykis valgymo etiketo. Nei viena mergina neliks sužavėta dideliais kąsniais, drimbančiais tau iš burnos. Žinoma, neužsisakinėk salotų ir elkis įprastai – maivymasis nėra būtinas. Tik nepamiršk, kad damos nepakenčia, kai vaikinai čepsi, kalba pilna burna, raugėja ir žiaumoja maistą skubiai, lyg kažkas stovėtų prie jo ir norėtų atimti lėkštę.

Jei tu būtent toks valgytojas – bent pirmame pasimatyme gauk jos dėmesį ir užsitarnauk antrąjį susitikimą. Vėliau, žinoma, po truputį galėsi atsiskleisti visu gražumu (taip jau būna). Tik tegu taip būna tada, kai jūsų santykiai jau bus pažengę – vienas su kitu jausitės saugiai, o ne nepatogiai.