Suaugusiam žmogui belieka stengtis įveikti šias pasekmes ir atsikratyti stereotipų, neigiamai veikiančių mūsų gyvenimą.

Taigi, pradedame seriją straipsnių, kuriuose aptarsime pagrindines ir dažniausiai sutinkamas moterų klaidas, trukdančias pasiekti vyro ir moters bendravimo harmoniją. Toms, kurios iškart bandys priekaištauti, kodėl rašome būtent apie moterų klaidas, noriu pasakyti: tai tikrai nėra teigimas, kad klaidas daro tik moterys ir kad vyrams nėra ko mokytis. Anaiptol.

Būtų labai įdomu sužinoti ir moterų nuomonę, kas joms nepatinka vyrų seksualiniame elgesyje. Rašykite mums. Ir jeigu sulauksime pakankamai atsiliepimų, galėsime juos paskelbti. O dabar - pradėkime nuo savęs. Juk meilė - kaip muzika. Jai reikia ir gero instrumento, ir virtuozo, mokančio tuo puikiu instrumentu groti. Todėl mokykimės būti geromis meilužėmis ir mums bus atlyginta.

Taigi, problema Nr.1:

Vyrai negali pakęsti, kada moteris yra visiškai abejinga seksui.

"Savo elgesiu ji tarsi verčia mane manyti, kad mano sekso troškimas - nenormalus, tarsi aš būčiau kažkoks gyvulys ar neišsivysčiusi būtybė, o ji - aukščiau viso to, aukščiau sekso..."

"Aš nekenčiu, kai mano žmona elgiasi taip, tarsi man darytų paslaugą, su manimi mylėdamasi. Ji, žinoma, nekalba apie tai atvirai, tačiau jos veide būna parašyta: "Ach, na gerai, kaip nors reiks tai ištverti, kad paskui paliktų mane ramybėje bent savaitei..."

"Aš turėjau draugę, kuri labai bijojo parodyti, kad jai patinka seksas. Ji bijojo atrodyti "purvina" ir nedora...Aš visada turėdavau ją ilgai įkalbinėti, kad pasimylėtumėm...Tuo metu jausdavausi kaip seksualinis iškrypėlis..."

Štai ką kalba vyrai apie moteris, kurios elgiasi taip, tarsi nemėgtų sekso.

Čia turimos omenyje moterys, kurios:

Apie seksą kalba su panieka arba jaučiasi suglumusios, dažnai demonstruoja savo nenorą mylėtis, kritikuoja savo vyrus ar meilužius dėl jų seksualumo, lovoje elgiasi vadovaudamosi principu: "kaip nors tai reikia išgyventi". arba parodo, kad jos tik pakenčia seksą.

Kodėl vyrams tai nepatinka?

Seksas - tai, ko gero, vienintelė sfera, kur vyras neišvengiamai atsiskleidžia prieš moterį ir tampa labiausiai pažeidžiamas. kai moteris elgiasi taip, tarsi nemėgtų sekso, vyras ima jaustis, tarsi būtų "blogas", "nešvarus", jis sutrinka ir koneveikia save dėl savo nesusivaldymo. O tai, kaip žinoma, yra pats baisiausias dalykas vyrui - jausti neteisiam.

Minėtas moters elgesys priverčia vyrą jausti diskomfortą - "jeigu aš būčiau tikras vyras",- galvoja jis, -ji manęs norėtų..."Galimas daiktas, kad moteris iš tikrųjų mėgsta seksą, tačiau gėdijasi tai parodyti. Tačiau jos partneris vis tiek jaus būtinybę pateisinti save prieš ją, o tai galų gale prives prie to, kad moteris apskritai nustos jį jaudinti.

Vyras niekada neatsivers moteriai, kuri nesupranta jo troškimų.

Kodėl moterys taip elgiasi?

Egzistuoja keletas teorijų.

1. Mitas: vyrai negerbia moterų, mėgstančių seksą.

Dauguma iš mūsų vaikystėje girdėjome: "Neparodyk berniukams, kad jie tau patinka, nes jie tavęs negerbs ir tu neištekėsi". tai mes buvome mokomos slopinti savo seksualumą, kad neatrodytumėme per daug "pasileidusios" ar per daug žinančios apie seksą.

Tačiau atėjo laikas išsivaduoti iš šio mito. Dauguma emociškai sveikų vyrų norėtų šalia savęs matyti moterį, jaučiančią malonumą besimylint, nes tai atspindėtų jų pačių seksualinį laisvėjimą. Taigi, jeigu jūs vis dar vaidinate "geros mergaitės" vaidmenį, atsipalaiduokite pagaliau ir tapkite jautria moterimi, esančia jūsų viduje.

2. Jums gali patikti seksas, tačiau nejaudinti jūsų partneris ar nepatikti jo seksualinis stilius.

Štai viena pora atėjo į konsultaciją, prašydama patarimo. Vyras skundėsi tuo, kad jo žmona nenori mylėtis. Kai, paprašę jo trumpam išeiti, paklausėme moters, ar tai tiesa, ji atsakė, kad problema yra kita - jai nepatinka mylėtis konkrečiai su savo vyru...

Taigi, pirmiausia reiktų paklausti savęs, ar jums nepatinka seksas apskritai, ar tik jūsų partneris, galbūt jis elgiasi ne taip, kaip jūs norėtumėte? Ir būtinai pakalbėkite su juo apie tai, nebijokite išsakyti savo troškimų. Gali būti, kad jums prireiks ir profesionalios pagalbos, kad pasiektumėte seksualinę harmoniją.

Kita moters seksualumo užslopinimo priežastis gali būti ta, kad ji yra įsitempusi emociškai ir netikra dėl tolimesnių santykių. Savaime suprantama, kad, esant tarpusavio nesutarimams, nuoskaudoms ir tarpusavio nepasitikėjimui apie gerą seksą negali būti ir kalbos. Pasistenkite pataisyti emocinę atmosferą ir tuoj pat pajusite, kad jūsų partneris jus traukia seksualiai.

3. Jums gali paprasčiausiai nepatikti seksas.

Jeigu jūs jaučiate, kad jūsų problemos yra rimtesnės, nei anksčiau minėtos, ir jūs iš tiesų nepatiriate jokio malonumo besimylėdama, jums reiktų pasikonsultuoti su seksopatologu ir rasti priežastį, dėl kurios blokuojamas jūsų seksualumas. Dažnai taip nutinka moterims, vaikystėje patyrusioms seksualinę prievartą.

Sprendimas:

Labai paprastas - pasistenkite neslėpti nuo savo partnerio savo seksualumo norų ir jausmų. Mėgaukitės savo seksualumu. Sakykite vyrui, kaip trokštate jo ir pamatysite - tai turi stebuklingą poveikį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją