Suteikite malonumo jos mintims

Daugeliui vyrų žinojimas, kad jų partnerė patiria malonumą, sustiprina aistrą ir glosto savimeilę. Regėti mylimąją palaimos viršūnėje gali būti be galo intymi, jaudinanti, erotiška ir tvirtai susaistanti patirtis. Vis dėlto, neseniai Durex atlikta apklausa* parodė, kad, nors 81 proc. moterų nepatiria orgazmo kiekvieną kartą mylintis, didžioji dauguma jų (95 proc.) yra patenkintos šiuo dažniu, rašoma pranešime spaudai.

Pasak seksologo Vitalijaus Žuko, „moters orgazmas – kur kas sudėtingesnis reiškinys, nei vyrų. Ir nors mūsų kūnai skiriasi biologiniu požiūriu, dauguma moterų orgazmo nepasiekia dėl psichologinių priežasčių“. Todėl suteikti malonumo mintims yra ne mažiau svarbu, nei kūniški malonumai.

Nepamirškite bučinių!

Tinkama atmosfera yra vienas svarbiausių moters orgazmą nulemiančių faktorių. Dauguma moterų sutinka, kad tai, ar jos pasieks palaimos viršūnę, priklauso nuo jų emocinės būsenos. Todėl labai svarbu sukurti (ir išlaikyti!) tokią aplinką, kurioje ji jaustųsi saugiai, patogiai ir galėtų visiškai atsipalaiduoti. Paverskite savo miegamąjį švaria, ramybe alsuojančia erdve ir neskubėkite. Pasakokite, kokia graži jums jūsų mylimoji, kaip seksualiai ji atrodo, kaip skaniai kvepia – leiskite jai suprasti, kaip stipriai ja žavitės.

Nenuvertinkite ir bučinių galios! Prieš leisdamiesi žemiau bambos, pasinerkite į ilgą aistringų bučinių sesiją. Tyrimais įrodyta, kad bučiniai sumažina nerimą, streso lygį ir padidina laimės hormono serotonino kiekį kraujyje.

Truputis pagalbos iš šalies dar niekam nepakenkė. Šiandien rinka jau gali pasiūlyti nemažai produktų, kurie sukurti galvojant būtent apie moters patiriamą malonumą. Pavyzdžiui, prezervatyvai Durex Intense yra padengti stimuliuojamuoju geliu, kuris sueities metu moteriai sukelia šildančias, šaldančias ar dilgčiojančias malonumo bangas.

Gelis suaktyvina intymių zonų kraujotaką ir padidina malonumą, o prezervatyvo iškilimai ir ranteliai pojūčius padaro dar stipresnius. Be abejo, pastangų prireiks daugiau, tačiau tokios naujovės ir rūpinimasis, kad moteris jaustųsi patogiai ir atsipalaiduotų, padės pasiekti didįjį O, kurio abu nusipelnėte.

Apsvarstykite ir galimybę miegamojo žaidimams pasitelkti sekso žaisliukus, kurie padės jūsų moteriai pasiekti palaimos viršūnę. Vyrai dažnai į tai žiūri skeptiškai ir sekso žaisliukus vertina kaip konkurentus – iš tiesų šios priemonės greičiau yra sąjungininkai, padedantys tapti dar geresniu meilužiu.

Bendraukite

Kiekviena moteris unikali ir kiekvieną jų jaudina skirtingi dalykai. Vienintelis būdas išsiaiškinti, kas patinka jūsų mylimajai yra… jos paklausti. Ir nors, remiantis apklausos duomenimis, daugiau nei pusė (56 proc.) moterų kalbėdamos apie intymius savo norus jaučiasi nejaukiai, pabandykite to paklausti subtiliai.

Neklauskite pernelyg tiesmukai, pvz., Ar tau gera? – į tokį klausimą labai nejauku atsakyti neigiamai neįžeidžiant partnerio. Verčiau leiskite jai rinktis: Greičiau ar lėčiau? Stipriau ar švelniau? Taip suteiksite galimybę partnerei išreikšti, ko ji iš tiesų nori ir kas jai patinka labiausiai, taip pat daugiau sužinosite apie mylimosios kūną ir pojūčius, kurie ją jaudina.

*Apie apklausą

Apklausą 2016 m. atliko Didžiosios Britanijos tyrimų agentūra „Ginger Comms“. Joje dalyvavo 1500 seksualiai aktyvių 16–64 metų amžiaus vyrų ir moterų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt