Būkite kitokia

Išryškinkite savo gražiausius bruožus, kad išsiskirtumėte iš minios. Būkite nuostabi, net jei tokia nesate - nepamirškite makiažo ir liekninančių apatinių. Neatrodykite taip, kaip visos. Jūs esate ypatinga - tikėkite savo mama. Tačiau tuo pačiu išlikite savimi, kad būtumėte tikra, jog jus myli tokią, kokia esate.

Būkite normali

Vyrai įsimyli moteris, kurias nebaisu supažindinti su draugais ir šeima. Kitaip tariant, neturėtumėte būti “paplaukusi”. Todėl būkite ypatinga ir kitokia, bet išlikite normali. Ir pasistenkite neturėti jokių asmeninių problemų, nes jos atbaido vyrus.

Nuolat keiskitės

“Nuolat keiskitės, kad vyras neprarastų susidomėjimo, - pataria ekspertai. - Niekas nenori būti su moterimi, kuri yra nuobodi ir visuomet tokia pat.” Taigi… Būkite kitokia, būkite normali ir nuolat keiskitės, kad nenusibostumėte. Ar supratote?

Nemėginkite jo pakeisti

“Leiskite aiškiai suprasti, kad nesitikite, jog jis pasikeis. Tokiu atveju vyras manys, kad jūs jį puikiai suprantate, bet leidžiate išlikti savimi,” - sako knygos “Paslaptys, kurias slepiate nuo savęs” autorius Dan Neyharth. Kitaip tariant, jis gali būti toks, koks yra, o jūs privalote nuolat keistis, kad išliktumėte patraukli.

Būkite visada pasiruošusi seksui

Ar neinate į lovą, kol nesate įsitikinusi, kad jis jus myli? O gal čiumpate jį nieko nelaukdama, nes tikitės, kad fizinis intymumas padės atsirasti emociniam ryšiui? Ekspertai sako, kad labai svarbu būti “visada pasiruošusiai”, bet tik tada, jei “širdies gilumoje” jaučiate, kad atėjo “tinkamas” laikas. Ar aiškiai pasakyta?

Padėkite jam pasirūpinti reikalais

Kokiais reikalais? Visais! Padėkite sausam išlipti iš bėdos, priminkite dalykus, kuriuos jis linkęs pamiršti, darykite viską, kad jo gyvenimas būtų kuo lengvesnis. Kitaip tariant, atstokite jam mamą, tik pamaloninkite seksu ir nebambėkite. Patarimas: “tinkamas” laikas seksui gali būti po to, kai į skalbyklę sudėsite jo drabužius.

Mylėkite save

Net jei užslopinote kai kurias savo asmenybės savybes (“būkite normali“), išryškinote kitas (“būkite kitokia”) ir atradote naujų (“nuolat keiskitės”), mylėkite save tokią, kokia esate. Jei jūs savęs nemylite, kodėl jis turėtų? Būtent. Kurią savo versiją mylėti? O čia jau jūsų reikalas, brangiosios.

Elkitės taip, kad jis bijotų jus prarasti

“Pripažinkite - norite įsimylėti, nes nenorite būti viena,” - dažnai girdima tokias provokacijas. Jei jis irgi pasiruošęs tai pripažinti, tada jis nenorės jūsų prarasti. O, taip. Desperacija ir priklausomumas yra labai patrauklūs!

Laviruokite

Kartais truputį panervinkite (kad per daug neišlepintumėte), bet neapsunkinkite jo gyvenimo. Nevaidinkite abejingos, per daug nereikalaukite ir neprovokuokite pavydo. Bet nebūkite per daug dėmesinga (vyrai mėgsta erdvę), užduokite nesudėtingų darbų (vyrams patinka jaustis reikalingiems) ir leiskite žinoti, kad esate patraukli kitiems vyrams (vyrai mėgsta konkurenciją). Šių patarimų nepamirškite derinti su jau minėtuoju “nuolat keiskitės”.

Reikalaukite pagarbos

Savigarba yra labai svarbi. Be jokių abejonių. Ją galėtumėte stiprinti nuolat besikeisdamos, būdamos normalios, bet kitokios, išlikdamos įdomios, visada pasiruošusios seksui ir lengvindamos jo gyvenimą. Paprasta, ar ne!?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją