Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 9 požymius, kad jūsų antroji pusė ima panašėti į savo mamą.

1. Ji tapo kur kas praktiškesnė nei anksčiau.

Pavyzdžiui, pastebėjote, kad jūsų antroji pusė pradėjo šaukteliu gramdyti majonezo stiklainio kraštelius, kol ten tikrai neliks nė lašelio. Kai pasižiūrite į ją klausiamu žvilgsniu, ji tik atkerta: „Juk neišmesi maisto“. Tą patį ji daro ir su pomidorų padažo stiklainiais bei sviesto pakeliais.

2. Ėmė skaičiuoti pinigus, nors anksčiau buvo išlaidūnė.

Indelius nuo margarino, jogurto, grietinės ir kitus ji išsiplauna ir saugo – o ką gali žinoti, ko gyvenime gali prireikti. Be to, indelis nuo margarino puikiai tinka sumuštiniams į darbą nusinešti. Juk taip galima sutaupyti, nes nereikia pirkti papildomų indelių maistui. Paradoksalu, tačiau anksčiau, tėvų namuose pamačiusi išplautus ir tvarkingai sudėtus margarino indelius, ji piktindavosi, kodėl jos mama laiko namuose šiukšles.

3. Tapo labai rūpestinga.

Jau kurį laiką pastebėjote, kad jos elgesys darosi vis keistesnis. Pavyzdžiui, prieš išeinant į darbą dar nespėjus apsirengti ji būtinai pasakys: „Nepamiršk šaliko, lauke vėsu“. Maža to, draugams, kurie pas jus nakvojo, primena, kad reikia išgerti vitaminus, ir jei ką nors pasikviečia pietų, visada prigamina per daug maisto ir likučius įdeda išsinešti (tam puikiai tinka seni indeliai nuo margarino!)

4. Vis dažniau kalba apie vaikus.

Suklusti turėtumėte ne tik tuomet, jei ji vis dažniau ima užsiminti apie tai, kad norėtų susilaukti vaikų. Net jei taip nėra, pastebite, kad su aplinkiniais ji noriai kalba apie vaikus ir jų auginimą. Be to, ji be jokių skrupulų bara ar moko ne savo vaikus, kai jie elgiasi netinkamai.

5. Ji nebenori suprasti žmonių, nemokančių planuoti savo laiko.

Pastebėjote, kad jūsų mylimoji darosi vis nepakantesnė tiems, kurie nesugeba planuoti laiko. Pavyzdžiui, jūs pakvietėte keletą bendrų draugų į svečius, tačiau kai kurie jų likus dienai iki susitikimo dar vis nežino, ar dalyvaus, o jūsų gyvenimo draugė rodo didelį nepasitenkinimą tokiu jų elgesiu.

6. Jums atrodo, kad ji priekabi.

Per pirmuosius jūsų pasimatymus ji jums atrodė labai miela mergina ir tikrai nebuvo priekabi, tačiau dabar jos elgesys ėmė keistis. Pavyzdžiui, jei kas nors neįdėjo savo lėkštės po valgio į kriauklę, jūsų mylimoji būtinai papriekaištaus visiems girdint. Kaip ir jos mama!

7. Jums atrodo, kad ji tapo pedantiškai tvarkinga.

Kartais atrodo, kad ji negali nei dirbti, nei atsipalaiduoti tol, kol, visi kambariai nėra tvarkingi. Tai dar nebūtų blogiausia, jei ji leistų jums ramiai pasėdėti prie kompiuterio. Tačiau praeidama pro šalį ji būtinai turi papriekaištauti dėl ne vietoje padėtų jūsų drabužių.

8. Lovoje tapo kur kas konservatyvesnė nei anksčiau.

Anksčiau ji mielai eksperimentuodavo lovoje, tačiau pastaruoju metu jūsų mylimąją vis sunkiau įkalbėti paįvairinti meilės žaidimus. Labiausiai jai ėmė patikti tai, ką anksčiau kartu apibūdindavote vienu žodžiu – „nuobodu“.

9. Tapo kur kas įtaresnė.

Pastebėjote, kad jūsų mylimoji tapo labai įtari. Pavyzdžiui, išeidama iš namų visada patikrina, ar tikrai niekas nepaliko šviesos tualete. Juk jei to nepadarys, kitą mėnesį sąskaita už elektrą gali sukelti šoką!