Žinoma, panašiai kaip su mokėjimu gerai bučiuotis – daug kas priklauso ir nuo partnerio, ir nuo abipusio suderinamumo. Tačiau yra universalūs ženklai, parodantys, kad vedi savo vyriškį iš proto, rašo womenshealthmag.com.

1. Mylėdamasis jis sugniaužia kumščius ir pėdas. Fizinis ženklas, parodantis kad vyriškis patiria visišką ekstazę – jei jis stipriai gniaužia kumščius. Traktuok tai kaip ženklą, kad jis patiria neapsakomą malonumą, tik svarbiausia, kad viskas nesibaigtų per anksti. Kartais vyrams taip nutinka, kai malonumas kiek per didelis.

2. Jis nori tai daryti vėl ir vėl. Kai jam su tavim taip gera, kad nuneša stogą, jam vis bus negana. Vien mintis apie judviejų artumą jį taip jaudins, kad jis norės tavęs dar ir dar. Tad jei jis atrodo pasiruošęs antram turui, pasiplok sau per petį, sese. Tai ir reiškia, kad lovoje esi nepakartojama.

3. Jis nepaliauja flirtuoti net ir po sekso. Dar vienas ženklas, kad jis negali liautis galvoti apie judviejų seksą – jis su tavimi flirtuoja. Daug vyrų prisipažįsta, kad po nuostabaus sekso jie siunčia merginai itin asmeninio pobūdžio pikantiškas žinutes, nekantriai laukdami kito susitikimo.

4. Jis visą dieną neatitraukia nuo tavęs rankų. Ženklas, kad jam su tavimi buvo labai gera jei ir dieną jis nenustoja tavęs liesti (nebent jei jis yra visiškai prieš viešai rodomus jausmus). Jis toks sužadintas, kad jam sunku būti fiziškai atskirai nuo tavęs. Pikantiškomis žinutėmis jis tau verbaliai primena, kaip stipriai jis tavęs geidžia, o nuolat tave liesdamas, jis apie tai garsiai pareiškia visam pasauliui.

5. Jis tau tiesiai sako, kad seksas buvo nuostabus. Akivaizdu, kad jei vaikinas sako, jog lovoje buvai nuostabi, jis taip ir mano. Nenuvertink jo komplimentų, priimk juos širdimi. Jis taip sako ne iš mandagumo, o todėl, kad nori ir toliau tęsti judviejų intymų bendravimą.

6. Tu jautei palaimą. Kaip sakoma, „tango galima šokti tik dviese“. Jei intymus artumas su juo tau buvo nejaukus ir nemalonus, ko gero ir jis jautėsi panašiai. O jei jautei, kad seksas buvo karštas ir aistringas, greičiausiai tą patį jautė ir jis.

7. Jis mokosi naujų sekso triukų. Dauguma vyrų iš prigimties yra linkę konkuruoti. Jei jį jaudina ir stebina tai, ką tu išdarinėji lovoje, jis norės pasitempti ir kitą kartą nustebinti tave. Jei pastebėsi, kad jis daro judesius, kurių anksčiau nesi pastebėjusi, vertink tai kaip ženklą, kad jis nori tau suteikti tokį patį malonumą, kokį tu suteiki jam. Bet jei nauji jo judesiai tau nemalonūs, pasakyk jam. Jei bendrausi su juo ir nukreipsi jį tinkama linkme, jis irgi gali tapti miegamojo žvaigžde.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1473)