Apželdinimo mokslus perkandusi moteris kartu su kolege Žana Damauskiene pristato naują prekės ženklą „Botanika“ ir gurmaniškų produktų mėgėjams pasiūlys kartu įsigyti ir gėlių kompozicijų.

„Mes su Žana pagalvojome, kad jeigu yra gurmaniškų produktų parduotuvė, kur žmogus perka gerą vyną, aliejų, purškiamą druską ir deklaruoja, kad yra gurmanas, tai jis yra ir estetas. Tad norime pasiūlyti tokią paslaugą, kad būtų jau paruošta kompozicija ir viskas būtų vienoje vietoje, nereikėtų žmogui važiuoti dar į gėlių parduotuvę. Kad perkant vyną, sūrį ar dar kažką, šalia vakarienės užkandžių ar važiuojant į svečius, galima nupirkti ir gėlių kompoziciją“,- apie naują idėją pasakojo R. Mikailionytė.

Garsi moteris neslepia, kad ir pati labai mėgsta gauti gėles bei puošti savo namus. Ir ne tik rezultatas sukelia estetinį pasigėrėjimą, bet ir pats procesas turi terapinį poveikį. „Man labai tai svarbu, kad mano namai būtų jaukūs. Pas mane visą laiką yra skintų gėlių. Mano namuose yra vonia su langu, todėl dažnai ir kambaryje, ir vonioje merkiu gėles. Aš visada randu tam laiko ir nusiperku nors vieną žiedą arba pasidarau puokštę“.

Anot R. Mikailionytės, jų kuriamos puokštelės bus šiek tiek kitokios. „Atsižvelgsime į sezoniškumą ir progas, bet įnešime savo stilistikos, charakterio ir savo estetikos supratimo. Nes mes kartu su Žana dirbame ir apželdinime, daug bendraujame su žmonėmis. O kiekvienas žmogaus prisilietimas prie gamtos irgi yra labai skirtingas. Bet Lietuvoje žmonės jau daug keliauja, stebi, į viską pradeda reaguoti kitaip, kelia kitus reikalavimus, yra meniškesni, yra tolerantiškesni ir tai po truputį jaučiasi.“

R. Mikailionytės ir Ž. Damauskienės kurtas kompozicijas rasite Ogmios mieste prekybos centre „Assorti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)