Labai emocingo interviu metu Oprah paklausė dvidešimt ketverių metų dainininkės to, kuo domėjosi visas pasaulis nuo to laiko, kai Rihannos santykiai nutrūko Chrisui ją sumušus 2009 metų vasarį.

Ir nors šie klausimai privertė Rihanną pravirkti, ji atskleidė tiesą.

„Vis dar jį myliu“, - pasakė ji Oprah. Tačiau tai nereiškia, kad jie vėl kartu.

„Jis užmezgė santykius. Aš vieniša“, - pasakė Rihanna, ir pridūrė, kad jie vis dar matosi ir yra „labai artimi draugai“.

„Mes atkūrėme pasitikėjimą. Mylime vienas kitą ir veikiausiai visuomet mylėsime“, - teigė Rihanna. Ir kiekviena mergina žino, kad matyti buvusį vaikiną gali būti sunku - ypač jei vis dar išlikę jausmai. Rihanna - ne išimtis. Oprah ji teigė, kad vis dar jaudinasi pamačiusi Chrisą.

„Viduje viskas verda. Turiu išlaikyti abejingą veido išraišką ir neparodyti jausmų“, - prisipažino. Tačiau tuomet Oprah paklausė Rihannos, ar ji mano, kad dvidešimt trejų Chrisas yra tikroji jos meilė. Išgirdusi atsakymą, Oprah neteko žado - o Rihanna puolė į ašaras.

„Visiškai taip“, - pasakė Rihanna, o jos skruostais sruvo ašaros.

„Manau, kad jis buvo mano gyvenimo meilė. Jis buvo mano pirmoji meilė ir aš žinau, kad jis mylėjo mane. Mes buvome jauni ir tokie spontaniški. Mes buvome laisvi ir nesutramdomi. Mes įsimylėjome taip greit ir pamiršome save pačius kaip asmenybes“, - pasakojo ji.

Tačiau žurnalistai ir paparacai vis dažniau Rihanną pastebi laiką leidžiant su Robu Kardashianu, realybės šou žvaigždės Kim Kardashian broliu. Neseniai pora drauge važinėjo kartingais, kiek vėliau pramogavo viename Los Andželo naktiniame klube.

Rihanna
Rihanna
Rihanna

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)