Tačiau Kensingtono rūmams artimas šaltinis tvirtino, kad Kate, tapusi Didžiosios Britanijos princo Williamo žmona, prarado vieną svarbiausių dalykų.

Kembridžo hercogienė yra giminaitė pirmajam JAV prezidentui

Dar nespėjo užgesti įvairios spėlionės apie Kate Middleton nuotraukų redagavimą, princo Williamo ir markizės Rose Hanbury romaną. Be to, šios kalbos buvo sustiprintos po to, kai Stephenas Colbertas savo vėlyvo vakaro laidoje „The Late Show with Stephen Colbert“ net pavartojo naują „Katespiracy“ terminą, reiškiantį Kembridžo hercogienės nežinomą buvimo vietą. Ir kaip perkūnas iš giedro dangaus. Kate Middleton serga vėžiu ir jai taikoma prevencinė chemoterapija, – tokiu pareiškimu Velso princesė praėjusį penktadienį pasidalijo asmeninėje vaizdo žinutėje, kurią paskelbė Kensingtono rūmai.

Kol pikti liežuviai kadaise skalambijo ir vadino Kate Middleton prasčioke bei šiuolaikine Pelene, nes ji ne aristokratiškos kilmės ir visai netinkanti princui į porą, ko gero daug kas ir nežinojo, kad princas Williamas ir Kate Middleton yra tolimi giminaičiai, kuriuos sieja bendras protėvis. Tai seras Thomas Leightonas – diplomatas ir 40 metų buvęs Gernsio gubernatorius. Jis yra 12-os kartos Williamo prosenelis ir 11-os Kate kartos, todėl jiedu yra 12-os kartos pusbrolis ir pusseserė, rašo „Daily Mail“.

Tuo tarpu cbsnews.com portale publikuojamame straipsnyje „MA Genealogists: Kate Middleton Has Ties To George Washington“, rašoma kad Didžiosios Britanijos princo Williamo žmoną sieja tam tikri giminystės ryšiai su garsiais amerikiečiais, įskaitant pirmąjį JAV prezidentą.

Naujosios Anglijos istorinės genealogijos draugija Bostone paskelbė, kad Kate Middleton yra aštuntos kartos pusseserė George‘ui Washingtonui. Jų bendras protėvis seras Williamas Gascoigne‘as mirė 1487 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)