Problema Nr.1

Odos tipas, linkęs į riebų blizgesį ir inkštirų bei visokių spuogelių susidarymą. Reikalauja specialios priežiūros ir priemonių, kurios kontroliuotų riebalinių liaukų veiklą ir neleistų poroms užsikrėsti.

Klaidinga

Nereikėtų manyti, kad išsigelbėjimas - sausinančios didelės spirito koncentracijos priemonės - jos tik nudegina odą. Nepadės ir visiškas atsisakymas drėkinančių priemonių, būgštaujant, kad jos prideda riebaus blizgesio. Pamirškite visus barbariškus odos valymo būdus, po kurių oda ima luptis. Bandymas mechaniškai išvalyti odą spaudant spuogus taip pat nėra geriausia išeitis.

Sprendimas

Būtinas kompleksinių priemonių naudojimas, norint efektyviai ir tuo pat metu saugiai išvalyti bei prižiūrėti tokią odą. Siūlome pabandyti Garnier Synergie Pure žele, skirtą giliam odos valymui. Jos sudėtyje yra mikrodalelių, kurios veikia labai švelniai, salicilo rūgšties, padedančios pašalinti negyvas odos ląsteles, cinko, reguliuojančio riebalinių liaukų sekreciją, triklozano, neleidžiančio plisti bakterijoms. Panašaus poveikio galite sulaukti iš putų L'Oréal Plénitude Pure-Matité, skirtų riebios odos valymui.

Kaip tonizuojančią priemonę rekomenduojame dvifazį toniką L'Oréal Plénitude Pure-Matité (jo sudėtyje yra elementų, ištirpdančių riebalinių liaukų išskyras odos paviršiuje) arba dezinfekuojantį ir sutraukiantį poras losjoną Garnier Synergie Pure.

Odos sudrėkinimui puikiai tiks Garnier Synergie Pure kremas su moliu ir cinku, kurio sudėtyje taip pat yra triklozano. Kremas žele L'Oréal Plénitude Hydrafresh mišriai odai ir žele L'Oréal Plénitude Hydra- Matité, aprūpinanti odą drėgme, leis išvengti ir riebaus odos blizgesio.

Problema Nr.2

Hormoninio fono pasikeitimas - viena iš labiausiai paplitusių priežasčių, dėl kurios pablogėja arba pagerėja odos būklė. Hormonų koncentracijos ir jų tarpusavio sąveikos svyravimai moters organizme - natūralus reiškinys. Lytinio brendimo periodas, nėštumas, maitinimas krūtimi, hormoninių preparatų vartojimas, menstruacinis ciklas - visa tai veikia odą. Kita, labiau medicininė priežastis - liaukų veiklos, endokrininės sistemos sutrikimas arba bloga virškinimo organų veikla.

Klaidinga

Labiausiai paplitusi klaida - neadekvatus susidariusios situacijos vertinimas. Bandymas problemą išspręsti tik kosmetinėmis priemonėmis, ignoruojant problemos priežastis, lūkesčių tikrai nepateisins. Vietoje to, kad pasikonsultuotų su gydytoju arba patyrusiu kosmetologu, moterys dažniausiai puola pačios kovoti su spuogais, naudodamos visiškai ne tas priemones. Rezultatai būna graudūs ir labai akivaizdžiai matomi.

Sprendimas

Jeigu oda be jokių akivaizdžių priežasčių pasikeitė ir tapo spuoguota, neatidėliokite vizito pas gydytoją. Iš pirmo žvilgsnio visiškai nekalti spuogai gali būti rimto susirgimo pasekmė. Įprastas paauglystės problemas (jeigu jos neįgauna ypač sunkios formos) pabandykite išspręsti Garnier Synergie Pure priemonių pagalba. Kaip "greitąją pagalbą", iškilus netikėtiems spuogams, rekomenduojame Garnier Synergie Pure mini-pleistrą, kurį galima naudoti bet kokio amžiaus moterims ir esant bet kuriam odos tipui.

Problema Nr.3

Blanki, pilką atspalvį turinti oda, išmėtyta raudonomis dėmelėmis, spuogeliais ir besilupančios odos ploteliais. Taip atrodyti oda gali esant vitaminų trūkumui, paveikta ypač aukštos arba labai žemos temperatūros, esant prastai ekologijai, nuovargiui, stresui, neteisingai mitybai, miego trūkumui.

Klaidinga

Nesistenkite šių trūkumų paslėpti po storu maskuojančių priemonių sluoksniu. Tai tik labai laikina išeitis. Galima pabandyti kardinaliai pakeisti savo gyvenimo būdą, tačiau praktika rodo, kad pašalinti visus neigiamus faktorius neįmanoma.

Sprendimas

Pirmiausia reiktų atidžiau elgtis su savo organizmu. Sekantis žingsnis - parinkti kosmetines priemones, kurių sudėtyje yra vitaminų ir mineralų. Pavyzdžiui, Garnier Synergie C priemonės su grynu vitaminu C, kuris apsaugo odą nuo vitaminų trūkumo. Žele-putos veido prausimui, gaivinantis tonikas, pienelis+tonikas, drėkinantis kremas - visos šios priemonės puikiai gaivina odą, iškart pašalindamos nuovargį. Jeigu oda sudirgusi, būtina parinkti maksimaliai lengvą priemonę jos valymui. Galima naudoti pienelį ir toniką sausai odai iš L'Oréal Plénitude Hydra-Comfort. Tikras vitaminų ir mineralų kokteilis L'Oréal Plénitude Hydrafresh, į kurio sudėtį įeina vitaminai C, E, B5, o taip pat kalcis ir magnis, kurie ne tik apsaugo odą, bet ir ją drėkina bei maitina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją