Penkiasdešimtmetė Jayne sulieknėjo 70 kilogramų, tačiau buvo nepatenkinta savo figūra - oda nesuspėjo susitraukti ir moteriai atsirado didelis jos perteklius (FOTO).

Estetiškai atrodančios figūros suformavimas, pašalinant nereikalingą odą nuo kojų, liemens, rankų ir kitų kūno vietų, Jayne kainavo 30 tūkstančių svarų sterlingų (~121 tūkst. Lt). Kadangi britė tiek santaupų neturėjo, ji už 120 tūkstančių svarų sterlingų (~483 tūkst. Lt) pardavė sublokuotą trijų miegamųjų namą Rochesteryje, Kento grafystėje.

Šiuo metu moteris gyvena 75 tūkst. svarų sterlingų (~302 tūkst. Lt) kainuojančiame name ant ratų, ji nebeturi dvigulės lovos, elektrinio skalbinių džiovintuvo, plačiaekranio televizoriaus ir daugelio kitų daiktų, tačiau sako esanti beprotiškai laiminga.

„Sprendimas parduoti namą dėl figūros gali pasirodyti dramatiškas, tačiau tai geriausias sprendimas, kokį tik gyvenime esu priėmusi. Namą, t.y. cementu sutvirtintas plytas, iškeičiau į savo kūną, apie kurį taip ilgai svajojau! Gera savijauta verta dešimties tokių namų“, - dailymail.co.uk teigė J. Fenney, kuri su antsvoriu kovojo nuo vaikystės.

Būdama dešimties, ji jau svėrė 63,5 kg.

„Mokykloje visi iš manęs šaipėsi, pravardžiavo, o užuovėją vis dažniau atrasdavau šaldytuve. Tai buvo užburtas ratas: kuo daugiau valgiau, tuo labiau storėjau, sulaukdavau vis daugiau patyčių, o savigraužą malšindavau maistu“, - pasakojo J. Fenney, kuri buvo pasiekusi net 134 kg svorį.

2008 m. britei buvo atlikta skrandžio suveržimo operacija, kainavusi daugiau nei 20 tūkst. Lt, po kurios ji sulieknėjo iki 108 kg. Svorio metimo procesas tęsėsi, kol galiausiai svarstyklės rodė 64 kg, o veidrodis - moterį, kurios kūnas buvo panašus į subliuškusį balioną.

„Su drabužiais atrodžiau normaliai, bet jaučiausi baisiai, nes mano kūnas buvo suglebęs ir atrodė kaip devyniasdešimtmetės“, - pasakojo J. Fenney.

Dukart išsiskyrusi britė ėmė svarstyti plastinės operacijos galimybę, tačiau ji neturėjo susitaupiusi pakankamai pinigų: „Tuomet ir pagalvojau, kad galėčiau parduoti namą, nes vis tiek vienai tokio didelio nereikėjo“.

„Dabar drąsiai galiu dėvėti bikinį, apie kurį anksčiau tik pasvajodavau. Turėdama tokią figūrą, galiu dėvėti bet kokius drabužius, man nebereikia slėptis po plačiais marškiniais. Šiandien pasitikiu savimi, didžiuojuosi nauju savo kūnu“, - džiaugėsi J. Fenney.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją