Tuos, kurie tebėra vieniši, pradės traukti prie geraširdžių, atvirų žmonių. Būtina meilės ryšio pradžios sąlyga bus dvasinis komfortas, šiluma ir pasaulėžiūrų sutapimas. Tiesa, jei šito nepavyks pasiekti per pirmąją mėnesio dekadą, jūs nusivilsite ir po to orientuositės tik į materialų potencialaus partnerio patrauklumą.

Maža to, sausio mėnesį meilės ieškantys žmonės dės viltis į tuos asmenis, kurie visuomenėje turi didelį autoritetą. Kitaip tariant, jus trauks tik tie, kas pasiekė populiarumo ir kurių nuomonės paiso dauguma jūsų žinomų žmonių. Pridėjus dar tai, kad didelės reikšmės turės ir klasikinis grožis, galima numanyti, kad rasti idealų meilės partnerį bus ne taip paprasta.

Jeigu partnerį jau turite, jums rekomenduojama susilaikyti ne tik nuo slaptų romanų, bet ir lengvo flirto „šone“. Planetų išsidėstymas pirmą ir antrą mėnesio dekadą apdovanos žmones sugebėjimu iš karto atpažinti melą ir pastebėti, kad žodžiai neatitinka tikrovės. Tai reiškia, kad pro jūsų mylimojo akis nepraslys jokie įtartini jūsų elgesio niuansai.

Tačiau skandalas nekils. Šio periodo astrologinės tendencijos rodo, kad žmogus bus linkęs viską kaupti savyje ir kentėti tylėdamas. Tačiau po kurio laiko tai vis tiek neigiamai paveiks jūsų santykius.

Jūs ir patys skausmingai reaguosite į bet kokius įtartinus dalykus, akylai analizuodami partnerio žodžius ir poelgius. Jūsų įsitikinimas, kad esate teisūs, gali tapti nepasitikėjimo partneriu priežastimi. Mėginkite tvardytis ir atminkite, kad labai greitai ši tendencija pasikeis. Jeigu jūsų charakteris yra kitoks, jums bus juokinga, kad taip įnirtingai mėginote įžvelgti savo mylimo žmogaus trūkumus.

Sausio pradžioje padaugės pažinčių, tuo pačiu ir naujų romanų. Tai puikus metas pamėginti surasti savo tikrąją antrąją pusę. Taigi nesėdėkite namie, dažniau leiskite laiką kompanijose, viešuose renginiuose ir tose vietose, kur renkasi kokių nors pomėgių vienijami žmonės.

Antroje mėnesio pusėje egzistuos tikimybė, kad draugiški ar kolegiški santykiai virs meilės ryšiu. Tai ypač aktualu tiems žmonėms, kurie daug laiko praleidžia darbovietėje. Atkreipkite dėmesį į kolegas, su kuriais mielai pietaujate, pradėkite kalbėtis pašalinėmis temomis ir per įmonės vakarėlius stenkitės būti šalia. Didelė tikimybė, kad būtent tarp tokių žmonių slepiasi jūsų antroji pusė.

Sausio pabaiga daug kam suteiks asmeninės laimės viltį. Kai kurie santykiai taps labiau apibrėžti, padaugės aiškumo ir supratimo, kas jus traukia prie žmogaus, su kuriuo neseniai tapote artimi. Norime priminti, kad „grynais“ ženklo atstovais laikomi tie žmonės, kurie gimė 1 – 18 mėnesio dienomis. Gimusiems kitomis mėnesio dienomis įtaką gali daryti ir prieš tai ar po to einantis ženklas.

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 20 d.)

Avinai sausio mėnesį daug linksminsis, dažnai lankysis nepažįstamose kompanijose ir daug bendraus su įvairiais žmonėmis. Taigi jei esate vienišas, naudokitės proga. Jūsų asmeninis gyvenimas gali susiklostyti taip sėkmingai, jog tai turės teigiamos įtakos ir kitoms jūsų gyvenimo sritims. Atkreipkite dėmesį į tuos žmones, kurių jumoro jausmas jums yra priimtinas, taip pat į tuos, kurie dirba toje pačioje veiklos sferoje kaip ir jūs.

Sausio pradžioje susituokusių Avinų laukia bendra išvyka su savo sutuoktiniu – ji pateisins jūsų lūkesčius. Mėnesio viduryje svarbesni taps draugiški ryšiai, todėl būsite linkęs daugiau laiko leisti su draugais, o ne šeimoje.

Jeigu tik neseniai sukūrėte šeimą, jūsų siekiai tapti labiau nepriklausomais nuo partnerio gali sukelti pykčius. Pamėginkite rasti protingą kompromisą. Sausio gale, nepaisant jūsų šeiminio statuso, pradėsite siekti dvasinės harmonijos.

Jautis (balandžio 21 d. – gegužės 20 d.)

Jaučiams sausis atneš kelis nemalonius momentus, nes jų planus sutrikdys tarnybinės prievolės. Teks rinktis, kas jums svarbiau – išsaugoti darbą ir gauti nemažo pelno ar stačia galva nerti į asmeninį (šeimos) gyvenimą.

Be to, atidžiai seksite, ką jums sako mylimas žmogus. Pajusite norą viską apie jį žinoti, todėl kils pagunda jį sekti ar tikrinti jo mobilųjį telefoną. Susilaikykite nuo nepagrįsto pavydo, nes kitaip įžvelgsite problemų ten, kur jų nėra, ir nuspręsite skirtis.

Sausio pradžioje šeimą sukūrusių Jaučių laukia nelengvas sprendimas. Tačiau vieniši šio ženklo atstovai stačia galva ners į pramogas ir liks patenkinti pirmąja mėnesio dekada. Sausio viduryje jūsų laukia dvasinis suartėjimas su realiu ar potencialiu meilės partneriu. Sausio gale dėl naujovių darbovietėje, kurios pareikalaus iš jūsų nemažai dėmesio ir laiko, jūsų asmeninis gyvenimas liks antrame plane.

Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 21 d.)

Laisvų Dvynių sausio mėnesį laukia daug pažinčių, tačiau šio ženklo atstovai vargu ar apsiribos kuriuo nors vienu žmogumi. Jums norėsis išbandyti iš karto kelis santykių tipus, todėl nuspręsite linksmintis ir nesustoti ties tokiomis sąvokomis kaip „ištikimybė“ ir „monogamija“.

Tuo tarpu šeimą sukūrusių Dvynių šį mėnesį laukia keli rimti konfliktai su antrąja puse. Veikiausiai stengsitės patikti „visiems ir ir vienu metu“, todėl neapsiribosite flirtu su savo sutuoktiniu ar sutuoktine ir mėginsite mirksėti į kairę ir į dešinę. Tai suteiks pagrindą pavydui.

Sausio gale jūsų impulsyvumas patrauks karštesnio temperamento žmonių dėmesį. Tačiau jų draugija jums greitai pasirodys nuobodi. Mėnesio viduryje egzistuoja tarnybinio romano tikimybė. Tiesa, jis taip pat bus trumpalaikis. Trečioje mėnesio dekadoje jus gali užklupti meilė iš pirmo žvilgsnio. Tačiau gana greitai jūs pažvelgsite į tą žmogų „antrą kartą“ ir savo aistros objektu nusivilsite.

Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)

Vėžių sausio mėnesį laukia dvasiškas bendravimas su savo nuolatiniu ar potencialiu meilės partneriu. Viskas, kas šį mėnesį patrauks jus prie to žmogaus, liks ilgam. Jums atsiras galimybė atskleisti naujus tiek savo, tiek partnerio bruožus, todėl jūsų santykiai įgaus naujų spalvų.

Jeigu kol kas esate vieniši, tai sausio mėnesį įgausite drąsos ir rodysite iniciatyvą, kad atkreiptumėt į save dėmesį to žmogaus, kuris pagal daugumą savybių atitinka jūsų idealą.

Sausio pradžioje laukite kvietimų į pačias įvairiausias kompanijas. Jeigu apsilankysite ten su savo sutuoktiniu, sulauksite virtinės komplimentų. Jei eisite vienas, jūsų lauks gana perspektyvi pažintis. Sausio viduryje galimi įvykiai, kurie nulems tolesnį jūsų asmeninį gyvenimą. Sausio gale galite susidurti su bičiulių pavydu.

Liūtas (liepos 23 d. - rugpjūčio 22 d.)

Liūtai sausio mėnesį su malonumu pasiners į triukšmingą gyvenimą, kur sukiosis daug priešingos lyties atstovų. Tačiau jus trauks žmonės, turintys labai platų intelektualių interesų spektrą. Būtent su tokiais asmenimis jus galėsite pademonstruoti ir savo asmeninę erudiciją, ir savo proto aštrumą. Tokios „pramogos“ be vargo pakeis jums pilnaverčius meilės santykius, nors galimybės praleisti naktį su pačiu protingiausiu vyru (protingiausia moterimi) jūs neatsisakysite.

Jeigu jūs susituokęs, sausis atneš jums harmoniją, tačiau tik tuo atveju, jei sutvardysite savo liūtišką karštakošiškumą.

Mėnesio pradžioje atkreipkite dėmesį į žmogų, kuris dažnai šmėžuos jums prieš akis – egzistuoja tikimybė, kad su juo laukia įdomus romanas. Sausio viduryje jūsų elgesio originalumas kerės tarsi apžavai. Mėnesio gale venkite „dalyti avansą“ – neįgyvendinti pažadai jums brangiai kainuos.

Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)

Mergeles sausio mėnesį erzins sutuoktinio troškimas linksmintis ir pramogauti. Jūs būsite linkę laisvą laiką skirti svarbesniems ir labiau šeiminiams reikalams. Tačiau priekaištauti mylimam žmogui neverta – kiekvienas savaip supranta poilsį ir atsipalaidavimą.

Net jei jūs esate laisvas nuo šeiminių įsipareigojimų, jums vargu ar norėsis pramogauti bei linksmintis. Pažintis taip pat megsite vangiai. Greičiausiai jums labiau norėsis bendrauti su seniai pažįstamais žmonėmis. Būtent tarp jų gali atsirasti tas žmogus, su kuriuo galiausiai tapsite pora.

Mėnesio pradžioje jūsų laukia svarbus pokalbis, kuris atvers jums akis kai kuriais vyrų ir moterų bendravimo ypatumų klausimais. Jeigu jau esate susituokęs, gali būti, kad sužinosite kai ką apie savo sutuoktinio elgesį, o jei esate vienišas, išklausysite paskaitą apie tai, kaip kurti savo asmeninį gyvenimą. Sausio viduryje draugišką bendravimą nustelbs meilės ryšiai. Tačiau tai jums bus tik į naudą. Mėnesio gale neįsileiskite į savo gyvenimą pašalinių asmenų.

Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)

Svarstyklių sausio mėnesį laukia lengvas įsimylėjimas. Egzistuoja tikimybė, kad per kokį nors renginį jums pristatys žmogų, kuris pakerės jus nuo pirmo žvilgsnio. Tiesa, romanas su nauju pažįstamuoju vargu ar bus įmanomas, tačiau užplūdę primiršti jausmai padės jums atsinaujinti, tapti šiek tiek kitokiu žmogumi ir apsispręsti, ko trokštate iš savo asmeninio gyvenimo.

Šeimą sukūrusioms Svarstyklėms beveik visą mėnesį teks pašvęsti ne tik savo antrajai pusei, bet ir jos giminaičiams. Gali būti, kad jums teks taikyti savo sutuoktinį su jo gimine ar atstovauti prieš giminaičius jo interesams.

Sausio pradžioje būkite atidūs viskam, kas vyks su jumis ir aplink jus. Jūsų ženklui kaip niekam kitam pirmasis metų mėnuo yra svarbiausias laiptelis į šviesią asmeninę ateitį. Mėnesio viduryje jūsų taktiškumas ir mokėjimas bendrauti su žmonėmis pelnys jums kokios nors įdomios asmenybės pagarbą. Sausio gale dėmesį nuo asmeninio gyvenimo atitrauks profesinis pasiūlymas.

Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)

Skorpionai sausį sulauks iš karto kelių priešingos lyties atstovų dėmesio. Jūsų laukia telefono skambučiai, prisipažinimai ir įvairūs pasiūlymai. Kai kurie iš jų gali slėptis po draugystės ar verslo priedanga. Tai, beje, aktualu tiek vienišiems, tiek susituokusiems Skorpionams.

Jeigu jau esate sukūręs šeimą ir norite ją išsaugoti, tuomet stenkitės užkirsti kelią pašalinių asmenų bandymams kištis į jūsų asmeninį gyvenimą. Priešingu atveju svetimos pagyros įplieks konfliktus tarp jūsų ir sutuoktinio. Beje, šį mėnesį yra tikimybės sulaukti pasiūlymo pakeisti gyvenamąją vietą.

Sausio pradžioje pasistenkite priešingos lyties atstovams neprižadėti to, ko nesugebėsite įgyvendinti – tai gali sukelti sunkiai suvokiamų problemų. Sausio viduryje kai kas iš jūsų vadovų gali pasinaudoti tarnybine padėtimi, sprendžiant su jumis susijusius asmeninius reikalus. Akivaizdu, kad jums tai nepatiks. Sausio pabaigoje susižavėsite žmogumi, kuris užsiima kažkuo neįprastu.

Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)

Šaulių sausio mėnesį laukia daug susitikimų su senais pažįstamais. Aplinkybės klostysis taip, jog užmegsite romanus iš karto su dviem priešingos lyties atstovais. Be to, jums teks nemažai abejoti renkantis žmogų, su kuriuo jums tikrai būtų gera.

Jūsų dėmesio gali siekti ir trečiasis žmogus. Tiesa, vargu ar norėsite prasidėti su šiuo asmeniu, nes kažkada praeityje jis bus stipriai jus įskaudinęs ir jūs nepanorėsite jam atleisti ir su juo susitaikyti.

Jeigu jau turite šeimą, gali būti, kad jūsų santykiai su žmona ar vyru šiek tiek atšals. Tai gali būti susiję su jūsų siekiais pasinerti į „laisvą gyvenimą“.

Sausio pradžioje jūsų laukia daug kvietimų, todėl su malonumu derinsite asmeninį ir viešą gyvenimą. Mėnesio viduryje padaugės susitikimų su žmonėmis, su kuriais būsite linkęs bendrauti draugiškai, tačiau jie nesupras neutralios jūsų pozicijos. Mėnesio gale egzistuoja tikimybė, kad patirsite stiprų jausmą žmogui, kurį seniai pažįstate. Beje, tai gali būti ir tas žmogus, su kuriuo jau esate kartu.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. - sausio 19 d.)

Ožiaragių sausį laukia bendravimas su žmonėmis iš praeities. Nors kai kurie susitikimai bus ne itin malonūs, jie vis dėlto suteiks tam tikrą malonumą. Pavyzdžiui, savo dabartinį statusą palyginsite su savo buvusio mylimojo ir pasidžiaugsite, kad jūsų gyvenimas susiklostė sėkmingiau. Maža to, jums teks daug bendrauti su žmogumi, kuris yra jūsų kolega. Gali būti, kad bendri projektai jus suartins tiek, kad jūsų santykiai pereis į naują lygmenį.

Šeimą sukūrusiems Ožiaragiams atsiras galimybių daugiau laiko praleisti su savo antrąja puse. Tai gali išmokyti jus mėgautis ramiais vakarais šeimos rate.

Sausio pradžioje jums prireiks kantrybės – susitikimai su giminaičiais atitrauks jūsų dėmesį nuo asmeninių širdies reikalų.
Mėnesio viduryje drąsiai imkitės iniciatyvos – žmogus, kuriam esate neabejingas, atsakys į jūsų pastangas. Sausio gale daugiau laiko teks skirti darbui, o ne meilės nuotykiams, tačiau sugebėsite suderinti abi veiklas.

Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)

Vandenių sausio mėnesį lauks netikėtas susitikimas su žmogumi, kuris jiems seniai kelia simpatijas, tačiau kurį pavyksta pamatyti gana retai. Gali būti, kad tai paskatins kryptingesnę santykių eigą. Egzistuoja tikimybė, jog griebsite jautį už ragų, parodysite iniciatyvą ir ir gana atvirai pasisiūlysite tapti jo mylimuoju ar mylimąja. Jeigu jūsų simpatija bus abipusė, tai su tuo žmogumi pavyks rasti sutarimą ir jūs beveik iš karto apsigyvensite drauge.

Šeimą turintiems Vandeniams sausis atneš namų šilumos, jaukumo ir komforto jausmą. Jį pajusite nepaisant to, jog kažkas iš jūsų draugų ar giminaičių atkakliai trukdys jums mėgautis buvimu su savo sutuoktiniu.

Sausio pradžioje galite sulaukti svarbios dovanos. Tikėtina, kad ji atskleis jūsų realaus ar potencialaus partnerio jausmus. Sausio viduryje jūsų asmeninis gyvenimas atsidurs jūsų pačių rankose, o mėnesio gale jums teks priimti ar atmesti kažkokį meilės pasiūlymą.

Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)

Žuvys sausio mėnesį blizgės. Tai pritrauks priešingos lyties atstovų protus ir širdis. Maža to, sulauksite daugybės gerbėjų, nežiūrint į jūsų šeiminį statusą. Jums teliks rinktis.

Tiesa, jei laisvoms Žuvims rinktis bus pakankamai paprasta, tai šeimą turintiems šio ženklo atstovams teks atsižvelgti į tai, jog jie yra susaistyti santuokos saitais. Kitaip tariant, jiems reikės spręsti: būti ištikimiems, ar ne. Jeigu vis dėlto nuspręsite „sukti šonan“, pereisite į antrą etapą, kurio metu jau rinksitės partnerį.

Kalbant bendrai, sausis šeimą turinčias Žuvis įstums į nelengvą ir dviprasmišką padėtį – pasaulėžiūros pokyčiai paskui save sukels ir permainas gyvenime. Pamėginkite tai kažkaip subalansuoti ir nedarykite skubotų sprendimų.

Sausio pradžioje priešingos lyties dėmesio antplūdis sukels jums euforiją, kuri lydės jus visus metus. Mėnesio viduryje jums prireiks draugo paramos. Kreipsitės patarimo į draugą, kuris seniai žino visus jūsų širdies reikalus. Trečioji mėnesio dekada suteiks jums viltį, jog galite būti laimingas, nepaisant visų buvusių ir būsimų sunkumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)