Tad ko kiekvienas Zodiako ženklas nenori pripažinti apie savo asmenybę?

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 20 d.)

Avinams sunku ilgą laiką susikoncentruoti ties pareigomis, ir jas įvykdyti iki galo. Tiesa, jie patys to nepripažįsta. Kartais Avinai dėl šios priežasties gali atrodyti neatsakingi, ypač, darbinėje aplinkoje, kur nuo jų priklauso ir kiti asmenys. Jei esate Avinas, ir norite atkurti savo gerą įvaizdį draugų akyse, jums teks pasiryžti iššūkiui dalykus atlikti iki pabaigos.

Jautis (balandžio 21 d. – gegužės 21 d.)

Jei esate Jautis, tai reiškia, kad turite savyje puikybės ir niekuomet nepripažįstate esantis neteisus, net jei tai žinote. Toks elgesys gali žmones nuo jūsų atbaidyti – net pačius artimiausiuosius – šeimą ir draugus. Jei norite šalia savęs turėti artimų žmonių ratą, tuomet išmokite pripažinti, kada esate neteisus.

Dvyniai (gegužės 22 d. – birželio 21 d.)

Jūsų didžiausia bėda – faktas, kad niekuomet netesite pažadų. Pažadate žmonėms tai, ką jie nori išgirsti, tačiau atėjus laikui pasižadėjimus įvykdyti, paskutinę akimirką jūs tiesiog „pasiplaunate“. Blogiausia tai, kad pats to nenorite pripažinti.

Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)

Vėžys užsideda „kieto vyruko“ kaukę ir elgiasi taip, jog kiekvienas manytų, kad niekas negali jo įskaudinti, tačiau giliai viduje Vėžys yra vienas jautriausių žmonių. Dėl šios priežasties Vėžiai taip smarkiai įsižeidžia dėl smulkmenų ar kai reikalai klostosi nepalankiai. Jei esate Vėžys, pabandykite kontroliuoti savo pyktį ir pripažinkite, kad esate įskaudintas, užuot viską kaupęs viduje – šiuo būdu išvengsite emocinių protrūkių.

Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 21 d.)

Didžiausia Liūto baimė – jog kiti žmonės nebūtų geresni nei jis. Gebėjimas konkuruoti – nėra stiprioji Liūto savybė, net jei jis rungiasi su draugu, nenori likti pašonėje. Liūtas retsykiais net gali griebtis kraštutinumų ir bandyti pakenkti aplinkiniams, jei tai reikštų, jog Liūtas gaus taip norimą pripažinimą.

Mergelė (rugpjūčio 22 d. – rugsėjo 23 d.)

Mergelės yra didžiausios perfekcionistės. Nors ši savybė joms pačioms teikia pasiteikinimą, tačiau aplinkinius ji neretai erzina ar net gali sukelti konfliktus. Jei esate Mergelė, atminkite – nėra nieko blogo, jei norite viską atlikti tobulai ir palaikyti tvarką, tačiau nesitikėkite, kad visi aplinkiniai seks jūsų pavyzdžiu – toli gražu ne kiekvienas turi aistrą planavimui ar tvarkymuisi.

Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)

Kaip ir kiekvienai gyvai būtybei šioje planetoje, Svarstyklėms taip pat kartais prireikia pagalbos. Tačiau jos niekuomet to nepripažįsta – kažko prireikus, jos užsispyrusiai nieko apie tai neužsimins. Tačiau prašyti pagalbos – nieko blogo. Jei jus supa mylintys, atidūs žmonės, jiems bus vienas malonumas padaryti kažką gero. Todėl jei esate Svarstyklės – pirmyn, paprašykite pagalbos. Neskaudės.

Skorpionas (spalio 24 d. – lapkričio 22 d.)

Skorpionai gali atrodyti šalti santykiuose – jie siekia, kad iš šono atrodytų, jog jiems nėra svarbu, ar partneris liks ar išeis. Tačiau giliai širdyje Skorpionui rūpi. Jei esate Skorpionas ir norite išsaugoti puoselėjamus santykius, tuomet turite išmokti nustoti apsimetinėti ir sąžiningai parodyti tikruosius jausmus, kitu atveju, rizikuojate prarasti mylimą žmogų.

Šaulys (lapkričio 23 d. – gruodžio 22 d.)

Liaudyje sakoma: „Kas per daug – nesveika“. Net jei tas „per daug“ – tai atlaidumas. Neleiskite, kad žmonės jumis naudotųsi ir „stumdytų“ – todėl jei esate Šaulys, nustokite būti toks atlaidus. Turite „pastovėti“ už save – tuomet ir kiti jus labiau gerbs.

Ožiaragis (gruodžio 23 d. – sausio 20 d.)

Ožiaragis niekuomet nepripažins, jei jį kamuos depresija ar vienatvė. Net jei ši savybė iš šono gali atrodyti teigiama, jeigu esate Ožiaragis, turite išmokti paprašyti pagalbos tuomet, kai blogai jaučiatės. Suvaidinta šypsena tuomet, kai jaučiatės liūdnas, nepadarys jūsų laimingesniu. Pripažinkite, kaip jaučiatės, ieškokite kompanijos ir nesigėdykite išsipasakoti.

Vandenis (sausio 21 d. – vasario 19 d.)

Vandenis, priėmęs blogą sprendimą, jaučiasi esantis auka. Šio Zodiako ženklo žmonės nepripažįsta besigailintys dėl praeities veiksmų – tačiau tai vienas iš didžiausių Vandenio trūkumų. Jei esate Vandenis, ko gero, manote, kad visuomet priimate tik pačius geriausius sprendimus, todėl kai klystate, negalite to pripažinti. Tačiau gailėtis kažką padarius, yra normalu – visi žmonės patiria šį jausmą.

Žuvys (vasario 20 d. – kovo 20 d.)

Žuvys nemoka pripažinti, jog kažkas nutiko dėl jų kaltės. Žuvys niekuomet nesijaučia kaltos. Jei prarado darbą – tai nėra jų kaltė. Jei paliko mylimasis ar mylimoji – tai taip pat ne jų kaltė. Tačiau jei esate Žuvys, paklausykite patarimo – kuo anksčiau suprasite ir pripažinsite, kad kai kurie dalykai iš tiesų įvyksta dėl jūsų veiksmų ir prisiimsite atsakomybę – tuo bus lengviau spręsti problemas.