Pristatome straipsnių ciklą, kuriame papasakosime, kaip apžavėti bet kurio iš dvylikos Zodiako ženklų atstovą. Nereikėtų priimti to kaip paskutinės instancijos sprendimo ir laukti, kol kiekvienas patarimas virs realybe. Vis dėlto tai padės jums susidaryti bendrą suvokimą, kaip elgtis, kad patiktumėte vieno ar kito Zodiako ženklo vyrui.

Kaip suvilioti vyrą – Aviną

Atsakykite į penkis klausimus, kad suprastumėte, ar norėdamos užkariauti vyrą, pasirinkote teisingą strategiją.

I. Norėdama atkreipti jo dėmesį naktiniame klube jūs...

1. Gundančiai šokate priešais jį.

2. Nuperkate jam gėrimą ir šnibždate į ausį: „Tai tau, išgerkime už pažintį“.

3. Stengiatės sudaryti įspūdį, kad jo visiškai nepastebite.

Teisingas atsakymas – 3

Kodėl reikia elgtis būtent taip: Avinui patinka sunkumai, jam problemos tiesiog būtinos. Jeigu jūs pati kabinsitės ant kaklo, jam tai labai greitai atsibos ir tapsite nebeįdomi. Paradoksalu, tačiau jeigu norite jį sužavėti, pirmiausia jis turi pastebėti, kad jūs jį ignoruojate. Tad pradiniame etape tokia taktika visiškai pateisinama.

II. Jūs ką tik šokote savo pirmąjį lėtą šokį, buvote stipriai prisispaudę vienas prie kito. Po penkių minučių...

1. Jūs jau susipažinote su visais jo draugais ir pasakojate vieni kitiems juokingas istorijas.

2. Sakote jam: „Čia labai karšta ir pernelyg daug žmonių. Ar nenorėtum išeiti pakvėpuoti grynu oru?“

3. Atsidūstate ir pareiškiate, kad labai pavargote – metas grįžti namo ir eiti miegoti.

Teisingas atsakymas – 1

Kodėl reikia elgtis būtent taip: Avinui patinka energingos ir linksmos merginos, tačiau jis jausis dar komfortiškiau, jeigu tuo pat metu jį sups ir draugai. Jeigu su jais randate bendrą kalbą, žinokite, kad pusė darbo jau padaryta. Draugų nuomonė Avinui labai svarbi.

III. Tai jūsų pirmas pasimatymas. Ar tai dėl skubėjimo, ar dėl jaudulio jūs prastai suvokiate realybę, tad prieš pat išeinant iš namų ant kaktos atsiranda didelis guzas. Jūs...

1. Perkeliate susitikimą dėl tariamų viršvalandžių darbe.

2. Einate į pasimatymą ant galvos užsirišusi ryškią skarelę, kuri pridengia guzą.

3. Nesiimate jokių gudrybių ir einate į pasimatymą tokia, kokia esate, o susitikusi su jums patinkančiu vyru vaizdingai nupasakojate kas atsitiko.

Teisingas atsakymas – 3

Kodėl reikia elgtis būtent taip: Avinui nepatinka, kai su juo gudraujama. Jam patinka merginos, kurios elgiasi natūraliai. Jeigu jam papasakosite apie savo nuotykį ir dar viską įvilksite į humoro rūbą, tas guzas jo ne tik neatstums, bet dar ir privers pajusti artumą jums.

IV. Jis netikėtai ateina pas jus į svečius. Metas pietauti (arba vakarieniauti). Jūs...

1. Demonstratyviai atidarote tuščią šaldytuvą ir iškart pasiūlote jam pavalgyti netoliese esančiame restorane ar kavinėje.

2. Atnešate gražiausią staltiesę, šventinius indus, pagal visas etiketo taisykles serviruojate stalą ir atsivertusi „Knygą apie skanų ir sveiką maistą“ pradeda ruošti patiekalus.

3. Paruošiate kažką paprasto, negailėdama kario ir pipirų.

Teisingas atsakymas – 3

Kodėl reikia elgtis būtent taip: Avinui patinka paprastumas, tad neverta vargti virtuvėje, ruošiant delikatesus ir demonstruojant savo kulinarinį talentą. Greičiausiai jam patiks tai, ką jūs paruošėte – Avinams patinka aštrūs patiekalai. Be to nepamirškite, kad ir karis, ir pipiras – puikūs afrodiziakai.

V. Jis pasakoja apie kažkokį projektą, kuris jums atrodo pernelyg rizikingas. Tada paklausia, ką apie tai galvojate. Jūs...

1. Nieko neslepiate ir tiesiai šviesiai išrėžiate, kad tai labai bloga idėja.

2. Palaiminate jo projektą sakydama: „Pirmyn! Aš tavimi neabejoju!“

3. Vengiate išsakyti savo požiūrį, numykdama „Aš net nežinau...“

Teisingas atsakymas – 2

Kodėl reikia elgtis būtent taip: Net jeigu Avinas domisi jūsų nuomone, greičiausiai tai daro tik iš mandagumo, nes jis jau yra priėmęs sprendimą. Ką bepasakytumėte, jis turbūt nepaklausys ir darys savo. Tad geriausia Avino nekritikuoti, juolab kad jis labai įžeidus. Be to, jis nori, kad juo pasitikėtumėte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)