I. Seniai nusižiūrėjote šį po Liūto ženklu gimusį vyrą ir pagaliau sulaukėte jo atsako – jis pakvietė į vakarėlį. Jūs...

1. Pasirinksite kasdieninį stilių – apsirengsite džinsus ir palaidinę, pasileisite plaukus.

2. Apsirengsite itin kokybiškais garsių firmų drabužiais.

3. Pasipuošite taip, kad iš pažiūros atrodytumėt tarsi Lolita – nekalta ir labai seksuali.

Teisingas atsakymas – 2

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Po Liūto ženklu gimusiam vyrui imponuoja ryškios, madingos, gerai apsirengusios moterys. Jeigu užmezgėte romaną su tokiu vyru, žinokite, kad didžiąją dalį pajamų nuo šiol teks palikti madingiausiose parduotuvėse. Liūtui, kaip niekam kitam svarbu, kad jo palydovė atrodytų tiesiog idealiai!

II. Draugų rate jis nepaliaudamas kalba ir visą laiką vien apie save. Ko griebsitės?

1. Taiklia ir protinga pastaba nutrauksite jo žodžių tiradą.

2. Su neslepiamu pasididžiavimu stebėsite, kaip jis kalba.

3. Stengsitės į jį nežiūrėti ir apsimesite abejinga.

Teisingas atsakymas – 2

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Liūtams aplinkinių dėmesys būtinas tarsi oras, priešingu atveju jis gali netgi suabejoti savo egzistavimu. Jeigu pademonstruosite jam abejingumą, jo susidomėjimas jumis gali nesugrąžinamai išnykti. Tokiu atveju jis ims jus ignoruoti. Žinoma, po šiuo Zodiako ženklu gimusiems vyrams patinka protingos moterys, tačiau jeigu savo intelektą demonstruosite viešumoje, jis pradės į jus žiūrėti kaip į konkurentę.

III. Jūs dar visai neseniai pradėjote susitikinėti, dar net nespėjote kaip reikiant pasibučiuoti, o netrukus teks švęsti naujai iškepto mylimojo gimtadienį. Kokia dovana labiausiai pradžiugintų Liūtą?

1. Madingi kvepalai.

2. Pliušinis meškinas.

3. Juokinga knyga.

Teisingas atsakymas – 1

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Liūtams vyrams patinka viskas, kas madinga ir dvelkia prabanga, todėl pliušinis žaislas ar šmaikšti knyga, švelniai tariant, jam įspūdžio nepaliks. Jis niekaip nesupranta, kam išvis reikia dovanoti daiktus, kurie nepatenka į kategoriją „stilingi ir brangūs“.

IV. Ko iš žemiau išvardytų veiksmų niekada nereikia daryti bendraujant su Liūtu?

1. Prašyti paskolinti didelę sumą pinigų.

2. Prisipažinti, kad bijote tamsos.

3. Erzinti jį viešoje vietoje.

Teisingas atsakymas – 3

Kodėl reikia elgtis būtent taip? Niekada nesišaipykite, netgi draugiškai, iš Liūto matant kitiems – tai pavojinga jūsų santykiams. Galima sakyti, kad po šiuo Zodiako ženklu gimę vyrai liguistai reaguoja į jų adresu išsakytą kritiką, o pasišaipymą viešoje vietoje gali priimti kaip asmeninį įžeidimą. Jis niekada jums to neatleis.

V. Koks nedidelis melas padėtų užkariauti Liūto širdį? Reiktų pasakyti jam, kad...

1. Esate taupi.

2. Jis bučiuojasi geriausiai iš visų.

3. Santuoka jūsų visai nedomina.

Teisingas atsakymas – 2

Kodėl reikia elgtis būtent taip: Gimę po šiuo Zodiako ženklu vyrai nori būti geriausi visose srityse, tad jis neabejotinai neatsispirs bet kokiam meilikavimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)