113
Kitas

Avinas

Nuo vasario 5 d. į Vandenio ženklą įžengęs Baltas Mėnulis suteiks gerų progų norintiems rasti gerą darbą, pakeisti gyvenamą vietą.

Ieškantiems gyvenimo draugo - ypač palankus laikas pažintims nuo vasario 15 d., kai Merkurijus vėl pajudės direkcine kryptimi.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Veneros ir Marso tranzitas Žuvų ženklu padės jums atskleisti jūsų kūrybinius sugebėjimus.

Darbuose stenkitės neįstrigti smulkmenose, nors Juodojo Mėnulio tranzitas Mergelės ženklu skatins norą būti priekabiais ir smulkmeniškais. Svarbu matyti galutinį tikslą. Kylantis mazgas Svarstyklėse ragins ieškoti diplomatiškų sunkesnių situacijų sprendimų, nors Urano ir Nusileidusio Mazgo tranzitas Avino ženklu kurs aštresnes situacijas. Būkit jautrūs šalia esantiems, pasirūpinkite vyresnio amžiaus giminaičiais. Jiems jūsų skambutis ar apsilankymas suteiks daug gerų emocijų.

Vasaris - puikus metas kurti ir realizuoti savo idėjas. Visi turime savo Svajonę. Kažkam tai pačių pastatytas nuosavas namas, kažkam - klestintis verslas, dar kažkam - pasodintas sodas ar puikūs tarpusavio santykiai su mylimu žmogumi.

Įsivaizduokime, jog atsiduriame toje ateityje. Ir jei joje atsidursime su savo nerimu, pergyvenimais ir rūpesčiais - ji mums jau neatrodys tokia švari ir nuostabi. Iš tikrųjų, kad mūsų svajonė įsikūnytų, jau šiandien mūsų žingsniai turi būti be nerimo ir pergyvenimų dėl ateities. Pabūkime šiandien ir dabar šioje gyvenimo akimirkoje laimingi tuo, ką turime ir tuo, ką pasiekėme, dėkingi šalia esantiems už palaikymą ir buvimą kartu - tai padės mums siekti savo svajonės!

Palankios dienos: 1, 3, 4, 9, 10, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 24, 27,28.

Būkit atidesni : 2, 5, 6, 7, 21, 23, 25.

113
Kitas

Avinas