113
Kitas

Avinas

Nuostabusis metas, Saulei keliaujant Dvynių ženklu, puikiai tinka nuoširdžiam, jautriam bendravimui, Meilei ir naujai visa ko Pradžiai. Tad atraskime vieni kituose daug gerumo, širdžių šilumos, švelnumo ir noro dalintis.

Mėnesio pirmomis dienomis, kol Merkurijus dar keliaus Dvynių ženklu, kalbėkimės apie viską, o ypač apie tai, kas mus jungia, džiugina, daro geresniais. Atraskime vieni kituose tas gerumo savybes, kurios mus žavi, atspindi mūsų dvasines tiesas.

Nebijokime pokyčių. Birželis – būtent tas mėnuo, kada metas jų imtis, jei norime susikurti gražius asmeninius santykius, pradėti naują įdomią veiklą.

Šio mėnesio pirmoji savaitė palanki naujiems planams, bendravimui, mokslui. Mus netikėtai gali pasiekti labai svarbi informacija.

Besimokantys - skirkite šiai veiklai pakankamai dėmesio. Lengviau įsisavinsite reikalingą medžiagą, jei mokysitės kartu su draugais.

Mėnesio vidurys išlieka labai palankiu pokyčiams, tiek karjeros, tiek asmeninių santykių kūrimo bei tobulinimo srityse.

Būkit veržlūs ir drąsūs, nebijantys pripažinti klaidų, nuoširdūs sau ir kitiems.

Būdami užimti, kartais per mažai dėmesio skirdavome savo vaikams. Tad dabar su vaikais kalbėkitės apie tai, kas juos jaudina ar neramina. Juolab kad Juodo Mėnulio tranzitas Liūto ženkle išryškina sudėtingesnius vaikų auklėjimo klausimus. Atraskite Jums visiems kartu patinkančią veiklą. Svarbu, kad vaikai jaustųsi saugiai, Jūsų mylimi. Būkite švelnūs ir pasistenkite juos suprasti.

Mėnesio antroji pusė – puikus laikas atostogaujantiems. Išvykos, kelionės, draugų aplankymas teiks gerų emocijų ir leis būti žvaliais ir energingais. Žodžiai „būti čia ir dabar“, labai gerai atspindi birželį žvaigždžių keliamus tikslus.

Dirbantys netikėtai galit susirasti naują ar papildomą darbą, įdomią, kūrybingą veiklą.

Visame kame įžvelkite naujas galimybes, pasidžiaukite kiekviena nauja diena ir pasistenkit pradžiuginti geru žodžiu, dėmesiu šalia esančius.

Būkit atkaklūs ieškojimuose ir netikėtuose sprendimuose, atmindami, kad labiausiai mus varžo mūsų pačių susikurti stereotipai bei nuostatos.

Birželio antroje pusėje stipriau jausis ir Merkurijaus tranzito Vėžio ženkle įtaka. Norėsis dar daugiau bendrauti su šeima, rasti laiko įsigilinti ir į savo vidinį pasaulį.

Veneros tranzitas Jaučio ženkle stiprins poreikį daugiau uždirbti. Tam turėsime įdėti daugiau pastangų, tuomet rezultatas pranoks Jūsų lūkesčius. Tai tinkamas metas nekilnojamo turto pardavimui bei įsigijimui.

Marso pozicija Svarstyklių ženkle ragins derėtis, ieškoti kompromisinių sprendimų. O opozicijoje esantys Urano ir Nusileidusio Mazgo tranzitai Avino ženklu, priešingai, skatins norą viską spręsti ryžtingai, aštriai ir greitai. Tad labai svarbu bus kiekvienoje situacijoje teisingai pasirinkti.

Būkite jautrūs Jus mylintiems. Jų meilėje atsiskleis geriausios Jūsų savybės, o gerai nusiteikus ir rūpestėlius bus lengva įveikti.

Tai - bendros šio mėnesio tendencijos, o norintys didesnio tikslumo ir konkretumo sau asmeniškai, turėtų atminti, kad šios tendencijos derinamos su Jūsų asmeninio horoskopo individualiais rodikliais.

Jūsų tikėjimas gyvenimu, mokėjimas džiaugtis kiekviena diena, pasimokyti iš savo ir kitų patyrimų, leis kartu su žvaigždėmis kurti nepakartojamą, ne tik birželio saulės, bet ir Jūsų širdžių šiluma sušildytos vasaros pradžią.

Palankios dienos aktyviai veiklai, bendravimui, kelionėms, dokumentų tvarkymui: 1, 4, 6, 9, 11, 14, 16, 17, 19, 20, 29.

Būkite atidesni ir nespręskite pačių svarbiausių klausimų: 10, 12, 18, 22 dienomis.

113
Kitas

Avinas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)