19
Kitas

Pikoko žvaigždė

Tai yra skaičius „Gua“ nurodo asmeninę žmogaus energiją.

Pagal Feng-shui skaičiaus „5“ nėra

„Apskaičiuoti ir išvesti „Gua“ skaičių visai nesudėtinga, bet norint tai padaryti, reikia būti atidžiam ir dėmesingam“, – teigė M. Fedulova. Anot fengšui meistrės, jis apskaičiuojamas pagal atitinkamas formules. (Turėkite omeny, kag gimimo data sudedama tokia tvarka: diena, mėnuo, metai).

Pavyzdžiui, vyrams, gimusiems iki 2000 metų, apskaičiuoti „Gua“ skaičių reikia taip: iš pradžių sudėkite paskutinius du savo gimimo metų skaičius. Jei gaunasi dviženklis skaičius, tai reikia vėl juos sudėti, kad liktų vienas skaičius. Po to gautą rezultatą reikia atimti iš dešimties. Tuo tarpu moterims taip pat reikia sudėti paskutinius du savo gimimo metų skaičius tol, kol liks vienas skaičius ir prie jo pridėti skaičių „5“.

Žmonėms, gimusiems 2000 metais ir vėliau, apskaičiavimo formulė bus kiek kitokia. Taigi, mergaitėms, suskaičiavus skaičius, pabaigoje reikia pridėti ne „5“, o „6“. O berniukams iš gauto rezultato reikia atimti skaičių „9“.

Tarkim, jei jis gimė 2009 metais, tai akivaizdu, kad skaičius „Gua“ negali būti lygus nuliui. Vadinasi, tada jis yra lygus skaičiui „9“.

Lemtingas vienintelis skaičius

„Įsidėmėkite, kad pagal feng-shui mokymą skaičius „5“ apskritai enegzistuoja! Vadinasi, kai galutinis rezultatas lygus skaičiui „5“, tai moterims „Gua“ skaičius tampa lygus „8“, o vyrams – „2“, – aiškino M.Fedulova. Anot jos, taip yra dėl to, kad pagal kinų kalendorių Naujieji metai prasideda ne sausio 1 dieną, o vasario pradžioje. „Todėl, jei gimėte tarp sausio 1 dienos ir vasario 4–5 dienos, tai apskaičiuoti savo „Gua“ skaičių reikia taip, tarsi jūs gimėte praėjusiais metais“, – tvirtino pašnekovė.

Išeina, kad žmogui svarbiausia gyvenime yra trys dalykai: jo asmeninės savybės, pinigai ir sveikata.

Taigi, tarkim, kurio nors iš jūsų gimimo data 29.06.1969 metai.

Sudėkite du paskutinius savo gimimo metų skaičius: 6 + 9 = 15. Tada tuos du skaičius dar kartą sudėkite ir gausite vieną skaičių: 1+5 = 6

Pridedu 5 + 6 = 11

Dar kartą sudėkite gautą skaičių 1 + 1 = 2

Taigi, išeina, kad jūsų skaičius „Gua“ – 2. Vadinasi, jūs gimėte po Rigelio žvaigžde. Dabar perskaitykite ir nuspręskite, teisingai ar ne apibūdino jus feng-shui specialistė.

Skaičius Gua 1 — Pikoko žvaigždė
Skaičius Gua 2 — Rigelio žvaigždė
Skaičius Gua 3 — Denebo žvaigždė
Skaičius Gua 4 — Gamos žvaigždė
Skaičius Gua 6 — Arktūro žvaigždė
Skaičius Gua 7 — Kapelos žvaigždė
Skaičius Gua 8 — Spikos žvaigždė
Skaičius Gua 9 — Vegos žvaigždė

19
Kitas

Pikoko žvaigždė