15
Kitas

Kristinos T. istorija

Diena prabėgo beuogaujant, neskubriai besišnekučiuojant su draugais ir skaniai užkandžiaujant, o vakare laukė šauni pirtelė. Prieš kurį laiką buvau įsigyjęs naują kirvį, kuris tebebuvo mašinos bagažinėje, todėl, norėdamas pademonstruoti naujo kirvio ir savo sugebėjimus, pasisiūliau draugui padėti prikapoti malkų.

Kad kapojant nesužeistų, vestuvinis žiedas nuo piršto nukeliavo į šortų kišenę. Iki vakaro dviese prikapojom kaugę malkų! Ryte, nubudus po puikiai praleisto laiko pirtyje ir maudynių tvenkinyje, susiruošėme vykti namo. Susidėjus daiktus ir jau atsisveikinus su draugais, žmona atkreipė dėmesį į mano ranką, ant kurios bevardžio piršto vietoj vestuvinio žiedo švietė baltos neįdegusios saulėje odos ruoželis.

Šokau versi šortų kišenes, tikrinti visus baldų tarpelius, namo ir pirties pakampes. Iššniukštinėjom visą sodybos kiemą, nepraleisdami nei malkų ruošimo aikštelės. Bergždžiai... Išvykome liūdni ir tylūs. Aš - kad taip žioplai praradau žiedą, o žmona - dėl nežinia iš kur kilusio įsitikinimo, kad praradus žiedą santuokai gresia rimtas sukrėtimas.

Raminau ją visą kelią iki namų sakydamas jai, kad nesijaudintų, kad žiedas atsiras, kad nieko nei santuokai, nei kam nors kitkam tikrai niekas neatsitiks.

Vėlyvą tų pačių metų rudenį, vieną vakarą grįžus po darbų, žmona paslaptingai, bet linksmai pasiūlė atspėti, kokią gerą žinią ji man nori atskleisti. Ne iš karto, bet atspėjau, kad atsirado žiedas!

Draugas, tvarkydamas sodybos teritoriją po vasaros sezono, kuopdamas malkų paruošimo aikštelę bei karučiais veždamas iš jos skiedras, paskutiniame iš jų atkreipė dėmesį į kažką, trumpai sublizgėjusį skiedrų ir dulkių krūvos viršuje. Neįtikėtina, bet tas sublizgęs daiktas - mano žiedas! Tikra tiesa - auksas ir pelenuose žiba :)

Po poros savaičių, vieną savaitgalio vakarą vėl pasikaitinus draugų sodybos pirtyje, vestuvinis žiedas grįžo ant savo bevardžio piršto.

Paulius ir Sigita
Daugiau istorijų - žemiau.

***********

Istorijų, kaip buvo pamestas vestuvinis žiedas, yra pačių įvairiausių, kaip ir jų pabaigų. Ar jums yra tekę prarasti vestuvinį žiedą? Kaip? Ar jis atsirado?

DALYVAUKITE konkurse, papasakokite savo istoriją mums ir gaukite dovanų 150 Lt vertės SOTHYS čekį, kurį galėsite išleisti grožio priemonėms ar procedūrai.

15
Kitas

Kristinos T. istorija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)