Nuotakos ir jaunikio motyvai

Dailūs, skanūs, smagūs pyragaičiai - puiki alternatyva vestuviniam tortui. Galbūt norėsite juos dekoruoti jaunikio kostiumo ir nuotakos suknelės motyvais?

Tropinės gėlės

Pyragaičius galite papuošti gyvomis valgomomis gėlėmis, galbūt tokiomis, kaip jūsų puokštėje (pavyzdžiui, jostromis). Taip puošti desertai ypač tiks, jei tuokiatės saulėtame paplūdimyje.

Jūros arkliukai

Jei tuokiatės paplūdimyje, pasitelkite fantaziją ir dekoruokite pyragaičius jūrine tematika ir povandeninio pasaulio spalvomis. Tobuli papuošimai - marcipaniniai jūros arkliukai, žuvytės, jūros žvaigždės, kriauklės ir kiti motyvai.

Jūros žvaigždės iš riešutų

Jūros žvaigždės forma išdėlioti skrudinti ar karamelizuoti riešutai - subtilus būdas papuošti pyragaičius, jei tuokiatės prie jūros. Kitas pasirinkimas - nesudėtingi bangų raštai.

Vandenyno spalvos

Jei tuokiatės paplūdimyje, labai tiks ryškios spalvos kremu dekoruoti pyragaičiai. Populiarios spalvos - turkio, smaragdinė, mėlyna, jūros žalumo, koralų. Jei labiau mėgstate pastelinius atspalvius, rinkitės žydrą, rausvą ar smėlinę spalvas. Paplūdimio smėlį galite imituoti viršų pabarstę šokoladu.

Egzotiški skoniai

Pavaišinkite svečius gaiviais žaliosios citrinos, mango, kokosų skonio pyragaičiais. Atitinkamai dekoruokite.

Cukrumi dengtos valgomos gėlės

Nuostabiai atrodo gyvomis cukruotomis gėlėmis puošti pyragaičiai. Žinoma, žiedlapiai turi būti visiškai švarūs ir derėti prie kitų vestuvinių dekoracijų.

Stalo dekoracijos

Tropinių augalų lapais ir palmių motyvais galima papuošti ne pačius pyragaičius, o lėkštes, į kurias jie sudėti. Kiti originalūs stalo dekoro elementai - kriauklės, tropinės gėlės, smėlio pilis.

Citrusiniai skanėstai

Karštą vasaros dieną nėra nieko gaiviau už apelsinų, citrinų ir žaliųjų citrinų skonio desertus. Vietoj tradicinių pyragaičių galite patiekti vyniotinio su želė gabalėlių. Papuoškite cukruotais vaisių gabalėliais.

Vaisių krepšeliai

Dar viena idėja - dailūs trapios tešlos krepšeliai su vaisiais. Gardinkite kiviais, apelsinais ir kitais mėgstamais vaisiais.

Ryklio pelekai

Jei tuokiatės paplūdimyje, pyragaičius galite dekoruoti iš šokolado pagamintais ryklio pelekais. Tokie papuošimai ypač tiks, jei ryklių tema būdinga ir kitoms dekoracijoms. Iš šokolado galima pagaminti ir kitokius papuošimus, pavyzdžiui, jūros žvaigždes, kriaukles, bangas.

Jūros gyvūnai

Paplūdimio temą pabrėš smagios ir ryškios vandens gyvūnų figūrėlės. Jei jūsų vestuvės nėra labai oficialios, puoškite pyragaičius žuvimis, jūrų arkliukais, vėžiais, vėžliais ir undinėlėmis.

Gėlės ir perlai

Pyragaičiai atrodys elegantiškai, jei dekoruosite juos paprastomis gėlytėmis iš kremo, į viduriuką įspraudę cukrinį perliuką ar valgomą sidabro spalvos karoliuką. Subtilu ir romantiška.

Žydras kremas

Pasteliniai melsvi pyragaičiai atrodo gražiai ir subtiliai. Idealu, jei tuokiatės pajūryje. Šia spalva nėra įprasta puošti saldumynus, todėl nereikės jokių kitų papuošimų.

Keksas - vulkanas

Nors šio šokoladu aplieto kekso nepavadinsi pyragaičiu, jis labai tiks prie havajietiškos vestuvių temos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)