Pasak renginio organizatoriaus, jei norinčių varžytis bus daugiau nei 800 – paskutinieji tiesiog nespės į traukinį.

Rugpjūčio 21 dieną, sekmadienį Vilniuje vyksiantis dviračių maratonas bus jau septintas. Profesionalai („Toyota Sport“ važiavimas – 100 km) ir treniruoti mėgėjai („Toyota Semi Sport“ važiavimas – 50 km) tradiciškai startuos vienu metu. Jų startas numatytas 9:00 val. Varžytis šiuose važiavimuose gali tiek plento, tiek MTB dviračių sporto atstovai.

Į šių metų renginį užsiregistravo jau beveik 5000 dviratininkų. 250 jų – į minėtus „Toyota Sport“ ir „Toyota Semi Sport“ važiavimus. Jei norinčių lenktyniauti atsiras daugiau nei 800, pavėlavę tiesiog nebus registruojami. Netilpę į Sport ir Semi sport važiavimus galės rinktis „ERGO mėgėjų“ važiavimą (10, 20 arba 30 kilometrų pasirinktinai). Įprastai šiame važiavime Vilniaus gatvėmis rieda daugiatūkstantinė minia. Jo metu ribojamas greitis, dalyviai raginami ne lenktyniauti, o mėgautis važiavimu.


Didžiausiame Baltijos šalyse dviračių renginyje 12:30 val. startuos „Akropolio vaikų“ važiavimas, o 14:00 val. centrines Vilniaus gatves užplūs masiškiausio - „ERGO mėgėjų“ važiavimo (10, 20 arba 30 kilometrų pasirinktinai) - dalyviai. Pastarųjų važiavimų dalyviams registracija į renginį iki rugpjūčio 13 dienos nemokama.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją