Pasak tyrėjų, išbandžius specialų receptą, per mėnesį galima atsikratyti iki 5 kg. Viskas, ką reikia padaryti - į kavą įdėti viso labo 2 pagrindinius ingredientus, kurie padės deginti riebalus.

Ko gero, jau žinote, jog pieno įpilimas į kavą gelbsti atsikratyti apie pusės kilogramo svorio per mėnesį. Tačiau, dera paminėti, kad ryte šios kombinacijos patariama vengti.

Tiesa, yra kur kas efektyvesnis receptas siekiantiems atsikratyti papildomų kilogramų. Specialiais ingredientais pagardinti kavą ne tik naudinga, bet ir skanu. Šie ingredientai gelbsti pagreitinant medžiagų apykaitą ir deginant riebalus.

Riebalus deginti padeda cinamonas, mat jis normalizuoja cukraus kiekį kraujyje, tad nebekyla pagundų užkandžiauti. Kokosų aliejus taip pat pagerina metabolizmą ir malšina alkį. Cukraus pakeitimas medumi taip pat gali padėti atsikratyti papildomų kilogramų.

Ingredientai kavos grietinėlei:

1 arbatinis šaukštelis kakavos (pasirinktinai)
¾ puodelio kokosų aliejaus
½ puodelio medaus (pasirinktinai)
1 šaukštelis cinamono

Paruošimas:

Sudėkite visus ingredientus į nedidelį indą ir maišykite, kol išmaišysite. Įpilkite į mažą stiklainiuką ir įdėkite į šaldytuvą.

Kas rytą gerdami kavą įpilkite pasigamintos kavos grietinėlės, kol kava dar karšta. Pamaišykite, kol ištirps kokosų aliejus.

Skanaus mėgaujantis riebalus deginančiu gėrimu!