Iki tol per pastarąsias dvi savaites Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai buvo nubaudę daugiau nei 500 pėsčiųjų.

Pėsčiuosius policija įspėja laikytis Kelių eismo taisyklių reikalavimų, paisyti šviesoforų signalų, gatvės perėjimui pasirinkti pėsčiųjų perėjas, prieš žengiant į važiuojamąją kelio dalį įsitikinti, kad tai saugu. Užmiesčio keliu eiti prieš atvažiuojančių transporto eismą. Būtinai segėti atšvaitus ir jų pagalba būti matomais ir laiku pastebėtais vairuotojų, taip pat būtina atsižvelgti į besikeičiančias oro sąlygas (rūkas, lietus, šlapdriba), gerbti sunkesnėmis eismo sąlygomis važiuojančius vairuotojus.

Šią savaitę Vilniaus aps. vyriausiojo policijos komisariato Kelių patrulių rinktinės pareigūnai tęsia pėsčiųjų kontrolės priemones, o vasario 10 - 23 d. pėsčiųjų kontrolės priemonės organizuojamos visoje Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)