Kaltinamasis iš Woodbridge miestelio, kurio pavardė neskelbiama, Fairfax apylinkėje pateko į avariją praėjusių metų gegužę. Tačiau dabar, praėjus metams po įvykio, atvykęs į teismą jis neigia vairavęs.

Kaip teigiama policijos raporte, vaikinas grįžo iš savo 21-ojo gimtadienio vakarėlio ir, ko gero, veltui laiko neleido net vairuodamas. Avarijos metu kartu buvusi moteris nuo atsakomybės atleista, praneša „Washington Post“.

Kaltinamojo advokatas Frank Prior teigia, kad nėra jokių liudininkų, kad sukėlęs avariją vaikinas darė tai, kuo kaltinamas. Nors ant galinės sėdynės sėdėjo dar vienas jaunuolis, tačiau jis teigia nieko nežinąs ir nematęs.

Tačiau tuo pat metu 28 metų vaikinas, sėdėjęs ant galinės sėdynės ir nieko nematęs nori prisiteisti iš nelaimėlio avarijos kaltininko 85 000 dolerių už patirtus sužalojimus, nes, kaip teigiama ieškinyje, „vairavimas apsvaigus ir mylėjimasis prie vairo kėlė pavojų automobilio keleiviams“.

Kitą savaitę miestelyje vyks teismas. Amerika...

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją