Portale „autoevolution.com“ rašoma, kad tai bus pirmas kartas, kai 54-ių aktorius viešumoje pasirodys kaip Ponas Bynas. Šį personažą R.Atkinsonas visada stengdavosi palikti filmavimo aikštelėje ir viešuose renginiuose žmonių nejuokindavo.

Tačiau „Goodwoodo Revival“ festivalyje bus padaryta išimtis. „Mini“ atstovai pažadėjo, kad Ponas Bynas vairuos žalia ir juoda spalvomis dažytą automobiliuką – tokį pat kaip ir seriale. Maža to, aktorius sėdės krėsle, kuris bus pritvirtintas ant automobilio stogo ir mašiną valdys šluota bei virvėmis.

Serialo „Ponas Bynas“ gerbėjai turbūt nesunkiai prisimins, kad taip bus atkurtas vienos serijos epizodas, kuriame rodoma, kaip pagrindinis herojus prisipirko įvairių buities reikmenų, o vėliau suprato, kad į jo mažylį „Mini“ automobilį viskas tikrai netilps. Dėl to krėslą teko užkelti ant stogo ir mašiną namo parvairuoti neįprastu būdu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją