Nida – nuostabus Lietuvos pajūrio kampelis, į kurį ilgąjį Joninių savaitgalį suguža minios poilsiautojų. Išskirtinis „Ferrari“ dizainas puikiai dera prie „žaislinių“ kurorto gatvelių. Daugumoje Europos kurortų šalia jachtų puikuojasi ir superautomobiliai“, – taip „Ferrari“ viešnagę Nidoje pranešime žiniasklaidai pristato pramogą organizuojančių įmonių „Laisvalaikio Dovanos“ ir „Saugus vairavimas“ atstovai, pridedantys, kad pajūryje tokių pramogų trūksta.

Siūlomo pasivažinėjimo maršrutas prasideda prieplaukoje, važiuojama pietiniu keliu jūros link, tuomet plentu į Klaipėdos pusę ir grįžtama šiauriniu keliu atgalios apvažiuojant visą Nidos miestelį. Pakeliui nėra nei vieno šviesoforo, tik miškai, kalvos, vingiai, Kuršių marios ir Nida. Pramogos trukmė 12–14 min., kaina – 49 eurai.

Norintiems pramogauti ilgiau organizatoriai siūlo 20 km maršrutą iki Preilos sankryžos ir atgal.

Neturinčius vairuotojo pažymėjimo ar nenorinčius vairuoti, kviečiama sėsti į keleivio sėdynę ir mėgautis pasivažinėjimu už 30 eurų.

Vasarą pramogą organizuojanti įmonė ketina aplankyti ir kitus Lietuvos pajūrio kurortus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)