Praėjusią savaitę buvo skelbta, kad Vengrijos policija išplatino vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip Čekijoje registruotas žalios spalvos superautomobilis „Lamborghini Huracan“ Vengrijos M7 greitkelyje lėkė 336 km/val. greičiu ir pateko į avariją. Laimei, vairuotojas ir keleivis stebuklingu būdu išsigelbėjo.

Ši istorija turi tęsinį. Pasirodo, avarijoje sudaužytas „Lamborghini“, arba tiksliau – tai, kas iš jo liko, parduodamas viename Vengrijos skelbimų portale. Superautomobilio likučius galima nusipirkti už 2 mln. Vengrijos forintų, t.y. maždaug 6,4 tūkst. eurų.

Atsižvelgiant į tai, kad naujas toks „Huracan“ kainuoja nuo 169 500 eurų (neskaitant mokesčių), gali atrodyti, jog šis pasiūlymas vertas dėmesio. Tačiau atidžiau panagrinėjus skelbimo nuotrauką tampa aišku, kad rasti pirkėją gali būti labai sunku. Be to, kitame skelbime siūlomi to paties „Lamborghini“ keraminiai stabdžiai. Už juos prašoma daugiau nei 1 tūkst. eurų ir tai atrodo vertingiausia metalo laužu virtusio automobilio dalis.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)