„Musės ir uodai yra malonumo dalis. Jeigu jų nebūtų, tai turbūt tų pikantiškų, gurmaniškų prieskonių mažiau būtų, nes tikrai dažnas turi įvairiausių juokingų istorijų su tais uodais ir mašalais“, - laidoje „Prie pietų stalo“ kalbėjo ji.

Pasak R. L. Žemaitienės, visgi šie gyviai ne dažnai patenka motociklininkams į burną.

„Dabar yra tokie tobuli šalmai, kad tu važiuoji apsisaugojus ir matai tik uodo ar musės mandalą ant šalmo stiklo“, - sakė ji.

R. L. Žemaitienė taip pat papasakojo, kad moteriškas ir vyriškas važiavimas motociklu skiriasi absoliučiai viskuo.

„Pirma, jausminiu suvokimu, nes moterys vis tiek motociklą priima per jausmą. Mes, moterys, prieš užvedant variklį, pilvuke pajuntame tarsi drugeliai plazdėtų. Tu perteiki, kad tu jaudiniesi, bet tik atsisėdi – pirma pavara, ir drugeliai jau su tavimi, ir važiuoji drąsiai, atsakingai“, - sakė R. L. Žemaitienė.

Ji papasakojo, kad bendruomenę „Motociklininkės Lietuva“ sudaro 239 merginos, ir jokio amžiaus cenzo nėra – narėmis gali tapti tos, kurioms pagal įstatymą jau leidžiama vairuoti motociklą.

„Vyriausiai dalyviai – apie 60 metų. Tai yra labai gražu ir tai rodo, kad svajoti važiuoti gali būdama bet kokio amžiaus, bet kokio socialinio statuso“, - kalbėjo R. L. Žemaitienė.