Štai Ispanijoje linksma kompanija, važiuodama netoli Los Corales miesto, nutarė pakartoti „Supermeno“ triuką, kurį jau esame regėję ir Lietuvoje. Žemiau esančiame vaizdo įraše matyti, kaip pro šoninį langą iki pusės išlenda gale sėdintis keleivis, pasibeldžia priekyje sėdinčiam draugui ir persimetęs keliais žodžiais demonstratyviai „nuskrenda“.

Šis vaizdelis sulaukė kelių šimtų tūkstančių peržiūrų internete, o policija nusprendė pamokyti linksmuolių kompaniją. Pareigūnai surado pokšto herojus ir juos nubaudė – „Supermeną“ vaidinusiam keleiviui paskirta bauda už važiavimą neprisisegus saugos diržo, o vairuotojui – už pavojingą vairavimą, taip pat už pavojaus sukėlimą savo ir kitų eismo dalyvių gyvybėms bei už netinkamą automobilyje vežtų keleivių priežiūrą.

Nors paskirtų baudų dydis neskelbiamas, tačiau paviešinta, kad automobiliu keliavo ugniagesiai iš Corales. Jie filmavosi ne tarnybos metu, tačiau jų darbdaviai žada imtis priemonių dėl tokio poelgio.

Beje, šis atvejis yra dar vienas įrodymas kaip skirtingai Europos Sąjungos šalyse traktuojamos Kelių eismo taisyklės (KET). Prieš porą metų Lietuvoje taip pat visi juokėsi iš „Šiaulių Supermeno“, tačiau apie jokias paskirtas nuobaudas nebuvo girdėti.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)