Rusijos televizijos kanalo „Zvezda“ atstovai vėlai ketvirtadienį savo tinklalapyje paviešino J. Clarksonui skirtą laišką. Jame televizijos atstovai kviečia garsųjį vedėją balandį atvykti į Maskvą ir aptarti laidos apie automobilius kūrimą Rusijoje.

„Zvezda“ taip pat citavo J. Clarksono atstovą, nurodžiusį, kad pasiūlymas jo klientui perduotas, ir jis šiuo metu svarsto, ar jį priimti.

54-erių J. Clarksonas turi daugybę gerbėjų Rusijoje, nepaisant to, kad jis ne kartą išsityčiojo iš vietos pramonės automobilių. Pavyzdžiui, „Lada Riva“ jis pavadino „tarakonu“, kurio variklis „buvo paimtas iš cemento maišyklės, pastaruosius 30 metų naikinusios sukilėlius pietų Sudane“.

BBC trečiadienį pranešė neatnaujinsianti sutarties su J. Clarksonu po to, kai šis nemenkai susikibo su prodiuseriu, jį išplūdo ir panaudojo fizinį smurtą. Tokį skandalą televizijos žvaigždė sukėlė, kai negavo karšto valgio po dieną trukusio filmavimo.

„Top Gear“ pateko į Gineso rekordų knygą kaip pramoginė laida, surinkusi didžiausią auditoriją. Ji transliuojama 214 pasaulio šalių ir turi 350 mln. žiūrovų auditoriją.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)