Šis vaizdas greitai išplito socialiniuose tinkluose. Čia matoma, kaip pasibaigus bendram „Tesla“ gerbėjų pasivažinėjimui, vienas iš vairuotojų neapskaičiavo elektromobilio pagreičio. Jis važiavo per sankryža su stačiu įvažiavimu, kuris greitėjančiam „Model S“ tapo tramplynu.

Elektromobilis keliolika metrų skriejo ir tada nusileido pakalnėje. Laimei įvykis nutiko vidurnaktį, todėl gatvėje nukentėjo tik šiukšlių konteineriai.

„Tesla“ ekipažui, panašu, taip pat pavyko išvengti sužeidimų. Vaizdo įraše galima matyti, kad suveikė šoninės „Model S“ saugos pagalvės. Tuo tarpu vairuotojas sėdo į kitą automobilį ir pasišalino iš įvykio vietos.

Į tai greitai sureagavo Los Andželo policijos departamentas ir savo „ Youtube“ kanale patalpino avarijos vaizdo įrašą. Pareigūnai taip siekia nustatyti vairavusį ir iš įvykio pasišalinusį asmenį. Už naudingą informaciją, kuri leis sulaikyti vairuotoją, miesto policija žada 1 000 JAV dolerių atlygį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją