Į Vilniuje, Gedimino prospekte, esantį restoraną „Neringa“ popietę atvykusi K.Prunskienė ilgai neieškojo, kur pastatyti automobilį.

Politikė savo visureigį „Mitsubishi Outlander“ paliko priešais restoraną, tiesiai ant dviračių tako. Užblokuotą važiuoklę pastebėjusi K.Prunskienė paskambino į policiją.

Netrukus atvažiavęs kelių patrulių ekipažas nuėmė ratų blokavimo įtaisą. Žinomai politikei pareigūnai iš karto protokolo nerašė. Jie patikrino vairuotojos dokumentus ir užsirašė visus duomenis.

Šį įvykį mačiusi vilnietė girdėjo, kaip buvusi Seimo narė atsiprašė policijos pareigūnų už padarytą pažeidimą, tačiau pasitaisyti neskubėjo.

Policininkams nuvažiavus, ji grįžo į restoraną baigti valgyti ledų. K.Prunskienė apmokėjo sąskaitą ir išvažiavo maždaug po pusvalandžio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją