„Nemanau, kad būsite nusivylę, kai pamatysite gamybai paruoštą automobilį. Tai radikalus „Escape“ įpėdinis“, – sakė „Ford“ dizaino vadovas J Maysas.

Gamintojai žada, kad pagal „Vertrek“ koncepciją sukurtas automobilis bus itin erdvus – jo bagažo skyriaus erdvė sieks iki 1879 l (nulenkus galines sėdynes), o standartinė bagažinė bus 828 l. Visureigis bus komplektuojamas su naujaisiais „EcoBoost“ varikliais. Daugiau techninės informacijos „Ford“ nepateikė.

„Vertrek“ yra ilgesnis, žemesnis ir platesnis už „Escape“. Naujos kartos modelio gamybą planuojama pradėti 2011 m. pabaigoje.

Anksčiau skelbta, kad naujos kartos „Kuga“ greičiausiai nebus gaminama Vokietijoje, kur nuo konvejerių rieda dabartinis modelis. Teigiama, kad „Kuga“ gamyba iš Vokietijos bus perkelta į Louisville mieste esančią gamyklą, kur gaminami dideli SUV visureigiai „Ford Explorer“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją