„Aš norėčiau padėkoti visiems, internetu balsavusiems už „Renault Talisman“, mūsų naująjį, didelį D segmento sedaną. „Talisman“ suderina drąsias, atletiškas linijas, kurios siejasi su nauja „Renault“ markės tapatybe ir unikalia, neprilygstama vairavimo patirtimi, pasiekiama dėl mūsų „Multi-Sense“ ir „4Control“ technologijų. „Renault“ yra vienintelis gamintojas, tokiame gamos lygmenyje siūlantis šias technologijas“, – pabrėžė prancūzų kompanijos rinkodaros vyresnysis viceprezidentas Michaelis van der Sande.

Laurensas van den Ackeris, „Renault“ dizaino vyriausiasis viceprezidentas, buvo paskelbtas FAI Didžiojo apdovanojimo už dizainą laimėtoju. Šis prizas pelnytas po ypač jaudinančių kompanijai metų: pristatyta daug naujų modelių, tokių kaip naujasis „Espace“, „Kadjar“, „Talisman“ ir naujasis „Megane“.

Visi jie buvo įvertinti dėl išorės ir salonų dizaino, be to, svariai prisidėjo prie „Renault“ gamos dizaino atnaujinimo.

„Tokie apdovanojimai kaip šis įkvepia ir toliau plėtoti mūsų dizaino strategiją. Mūsų markės šūkis – „Aistra gyvenimui“ – atspindi „Renault“ dizaino filosofijos, vykdomą nuo 2012 metų, pasikeitimą.

Norėčiau padėkoti komisijai už šį man skirtą apdovanojimą. Tai garbė, kurią aš dalinuosi su mūsų komandomis, produktų vadovais ir inžinieriais. Visi jie kartu leidžia mūsų svajones paversti realybe, skirta „Renault“ klientams“, – apdovanojimų metu sakė L. van den Ackeris.
Kevinas Spacey reklamuoja "Renault Espace"

Ir pagaliau „Renault“ buvo paskelbtas „Reklamos filmų“ kategorijos nugalėtoju. Šis apdovanojimas skirtas už naujajam „Espace“ skirtą reklamos kampaniją „Puikiai praleiskite laiką“, kurios filmuose vaidino Kevinas Spacey, rodantis, kaip reikia valdyti laiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)