Tokių veiksmų buvo imtasi kilus techniniams nesklandumams, penktadienį praneša „Reuters“.

Kol kas jau parduoti automobiliai atšaukti nebuvo, nurodo GM, be to, nepateikiama duomenų, ar toks žingsnis planuojamas vėliau. Taip pat žiniasklaida negavo jokių duomenų apie tai, kiek automobilių su defektais buvo jau parduoti klientams.

Gamintojos atstovas Alanas Adleris spaudai tik užsiminė, kad keliuose „Chevrolet Corvette“ markės automobiliuose, jau parduotuose vartotojams, įtariami abu galimi techniniai gedimai, dėl kurių ir sustabdyti pardavimai bei eksportas. Jis pridūrė, kad kol kas eismo įvykių ar sužeidimų neužregistruota.

Apie 800 „Chevrolet Corvette“ markės transporto priemonių gali turėti tik vieną iš dviejų būtinų galinių stabdžių troselių - tokią problemą turės pataisyti įmonės techninės priežiūros darbuotojai, nurodo GM.

Dar apie 2 tūkst. šių automobilių užlaikytos „General Motors“ gamykloje dėl galimo nesaugaus oro pagalvės tvirtinimo prie vairo.

Tiesa, naujasis jau legenda tapusio JAV gaminamo sportinio automobilio modelis iš įvairių ekspertų susilaukė susižavėjimo kupinų apžvalgų. Įmonės pardavimai rugpjūčio mėnesį, lyginant su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, pakilo 235 proc. ir pasiekė 23,5 tūkst., rodo „Autodata Corp“ pateikiami duomenys.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)