Neoficialių šaltinių žiniomis, „Rolls Royce Ghost“ kupė versija turės patobulintą 6.6 l, V12 variklį. Standartiniame modelyje montuojamas agregatas išvysto 563 AG, tačiau kupė versija esą turės ne mažiau kaip 600 AG. Variklis bus derinamas su 8 laipsnių automatine ZF transmisija, automobilis bus varomas galiniais ratais.

„Ghost“ kupė taip pat turės sportiškesnę ir 10 mm pažemintą važiuoklę, nuo įprasto sedano bus 60-70 mm žemesnis, taip pat ir 200 mm trumpesnis. Maksimalus būsimo modelio greitis išliks kaip ir kitų versijų – 250 km/val., tačiau inžinieriai žada, kad įsibėgėjimas iki 100 km/val. bus gerokai spartesnis.

Prognozuojama, kad rinkoje „Ghost“ kupė pasirodys 2013 m. rudens pabaigoje ir kainuos nuo maždaug 230 000 svarų sterlingų (apie 1 mln. Lt).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)