Naujasis automobilio apdaras išsiskiria tuo, kad „Trophy“ prekės ženklas įtaisytas ant pilkos platinos spalvos „F1“ automobiliams būdingos priekinės plokštės, o individualizuoto kėbulo šonai irgi pažymėti „Trophy“ ženklais. Pilkos platinos spalva nudažytos ir durelių apačią puošiančios languotos vėliavėlės.

Pageidaujantys galės atskirai užsisakyti ir 19 colių juodus „Speedline Turini“ ratlankius, kurių pirmtakai buvo naudojami varžyboms skirtose „Mégane“ versijose.

„Mégane R.S. 275 Trophy“ viduje – „Alcantara Recaro“ odos apmušalais padengtos sėdynės, kurias gražiai puošia ryškus raudonos spalvos peltakis, juosiantis ir visą galinę sėdynę. Ant atlošo galvai puikuojasi „Renault Sport“ emblema.

Gamintojai atliko ne tik dizaino pakeitimus – pasikeitė ir sportiškiausios „Mégane“ modelių versijos techniniai parametrai. „Cup“ važiuoklė su ribotu slydimo diferencialu dabar yra standartinė „Mégane R.S. 275 Trophy“ įranga.

Patobulinę „Mégane R.S.“ variklį, gamintojai „išspaudė“ 10 AG daugiau, tad dabar dviejų litrų benzininis variklis išvysto 275 AG galią (esant 5500 aps./min.), o didžiausias sukimo momentas (360 Nm) pasiekiamas 3000 iki 5000 apsisukimų per minutę diapazone. Žadama, kad degalų sąnaudos bus 7,5 litrų/100 km, o CO2 emisija – 174 g/km.

Savo bendradarbiavimą „Renault Sport“ ir bendrovė „Akrapovič“, kurios specializacija – motociklų ir ypač galingų automobilių dujų išmetimo sistemų gamyba, paženklino iš titano pagaminta dujų išmetimo sistema. Be to, kad titanas sveria mažiau, „Mégane R.S. 275 Trophy“ įrengtai sistemai būdingas dar ir specifinis, triukšmingesnis garsas.

„Mégane R.S. 275 Trophy“ reiškia ir bendradarbiavimo su visame pasaulyje garsiu amortizatorių gamintoju „Öhlins“ pradžią. Klientų pageidavimu, šiuose riboto skaičiaus laidos automobiliuose bus galima įrengti reguliuojamus „Öhlins“ amortizatorius su plieninėmis spyruoklėmis. Ši pažangi technologija, kuri taikoma automobilių sporte ir kuri jau yra įrengta „Mégane N4“ modelyje, suteikia vairuotojams galimybę lengvai ir be jokios papildomos pagalbos reguliuoti savo automobilio amortizatorius. Tie, kurie mėgsta dalyvauti lenktynėse, galės užsisakyti „Mégane R.S. 275 Trophy“ su „Michelin Pilot Sport Cup 2“ padangomis.

Gamintojai paskelbė, kad „Mégane R.S. 275 Trophy“ pasirodys penkiuose žemynuose, maždaug 20 šalių rinkose, įskaitant Australiją, Jungtinę Karalystę, Malaiziją, Vokietiją, Pietų Afriką bei Lietuvą, Latviją ir Estiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)