Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, „Renault“ dizainą pagyvina „Full-LED“ priekiniai žibintai, įskaitant tam tikrose versijose esančius C formos dienos žibintus. Atnaujintoje priekinėje automobilio dalyje – platesnės dekoratyviosios radiatoriaus grotelės, ant kurių įkomponuotas „Renault“ „deimantas“.

Galinėje dalyje – nauja, po užpakaliniu buferiu esanti apdaila, išvaizdai suteikianti daugiau tvirtumo.

Kėbulo spalvų gamą papildė keturios naujos: „Intense Red“ – raudona, „Titanium Grey“ – pilka, „Pearlescent White“– balta ir „Iron Blue“ – žydra, kartu pasiūlytas naujas ratlankių ir ratų apdailos dizainas, taip pat platesnė suasmeninimo versijų programa.

Gamintojai pabrėžia, kaad naujajame „Clio“ panaudota tokia medžiagų apdaila, kuri iki šiol buvo siūloma tik aukštesnės klasės „Renault“ modeliuose. Išskirtinis dėmesys skiriamas grūdėtos faktūros plastikinių medžiagų sukeliamiems matymo ir lytėjimo pojūčiams. Chromo akcentai dabar yra subtilesni, panaudota nauja, matinės spalvos apdaila ir siūlomos naujos spalvos.

„Clio“ variklių gamą papildė 1.5 l dCi 110 AG dyzelinis variklis, kuris derinamas su šešių laipsnių mechanine pavarų dėže. Kita naujiena – su šešių laipsnių mechanine pavarų dėže derinamas TCe 120 AG benzininis variklis.

Su šiomis naujovėmis dabar „Clio“ turės 11 variklių ir pavarų dėžių kombinacijų.

Naujasis „Clio“ siūlomas su trimis skirtingomis multimedijos sistemomis, pavadintomis „Media Nav Evolution“, „Renault R-Link Evolution“ ir naująja, išmaniąja „R&Go“ sistema, kuri galima visuose įrangos lygiuose.

Teigiama, jog atnaujintas „Clio“ yra pirmasis B segmento „Renault“ modelis su aukštos kokybės „Bose“ sistema, o nemažai pagalbinių vairavimo sistemų automobilį daro dar praktiškesnį.

„Clio“ įrangos sąrašą papildė priekiniai parkavimo jutikliai ir galinio vaizdo kamera. Aukštesnio lygio versijose siūlomas automobilio statymo asistentas „Easy Park Assist“.

„Renault“ nuo pat prekybos pradžios pasiūlys „Clio“ su aukščiausio įrangos lygiu „Initiale Paris“. Tokios modifikacijos automobilyje bus dažomas išskirtine „Givré Grey“ („metallic“ pilka) spalva, salone turės „Nappa“ oda aptrauktą vairo ratą, specifinę durelių ir prietaisų skydo apdailą bei juoda arba balta ir juoda spalvomis dekoruotas, apgaubiančios odinės sėdynes.

Iš kitų versijų prabangiausioji išsiskiria aukštos klasės „Bose“ garso sistema, „LED Pure Vision“ šviesos diodų priekiniais žibintais, C formos, šviesos diodų dienos žibintais, „R-LINK Evolution“ multimedijos sistema su ryšio sistemomis, galine kamera ir „Easy Park Assist“ automatine statymo sistema.

Šios versijos naujasis „Clio“ bus siūlomas su dviem skirtingais (90 arba 120 AG) benzininiais ir dviem dyzeliniais varikliais (90 arba 110 AG). Taip pat, priklausomai nuo versijos, – su mechanine arba dviejų sankabų EDC automatine transmisija.

Užsakymai bus pradėti priiminėti šią vasarą, o gatvėse naujasis modelis pasirodys rugsėjį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)