Porsche Macan Turbo“ su „Performance“ paketu į priekį varo 3.6 litro darbinio tūrio 6 cilindrų benzininis motoras su dviem turbinomis, kurio maksimali galia padidėjo nuo 400 iki 440 AG, o maksimalus sukimo momentas – nuo 550 iki 600 Nm.

Galią ratams perduoda modernizuota septynių laipsnių dviejų sankabų automatinė PDK pavarų dėžė.

Krosoveris 100 km/val. greitį gali pasiekti per 4,4 sekundės arba 0,4 sekundės greičiau nei standartinis „Porsche Macan Turbo“. Maksimalus automobilio greitis padidėjo 7 km/val. ir dabar siekia 272 km/val.

Visureigyje su „Performance“ paketu sumontuota sportinė išmetimo sistema ir sustiprinti priekiniai stabdžių mechanizmai.
"Porsche Macan Turbo"

Automobilio prošvaisa tapo 15 mm mažesnė, o papildomai užsakius pneumatinę pakabą su aktyvia stabilizacijos sistema kėbulą galima nuleisti dar 10 mm. Be to, ant visureigio bus montuojami 21 colio skersmens ratlankiai, „pasiskolinti“ iš „911 Turbo“ modelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)