Pirmasis Lietuvoje oficialus „Porsche“ automobilių salonas ir techninio aptarnavimo centras bus atidarytas šį rudenį.

„Modus grupės“ valdybos pirmininkas Jonas Jokštys žada, kad nauja „Porsche“ atstovybė suteiks patogumo jau esamiems „Porsche“ vairuotojams Lietuvoje, kurie iki šiol, esant poreikiui, savo automobilį tvarkyti turėdavo vežti į Rygą, kur yra įsikūrusi artimiausia „Porsche“ atstovybė.

Dar šiais metais pirkėjams Lietuvoje bus pasiūlyti ne tik jau esami modeliai „Porsche 911“, „Porsche Boxster“, „Porsche Cayman“, „Porsche Panamera“ ir visureigis „Porsche Cayenne“, bet taip pat pristatytos ir šviežiausios naujienos – „Porsche 911 GT3“, „Porsche 911 Turbo“, „Porsche 911 Turbo S“ ir atnaujintą „Porsche Panamera“. Gerbėjų visame pasaulyje šiemet laukia ir dar viena „Porsche“ koncerno naujiena – 50 metų jubiliejų mininčio, legendinio modelio „Porsche 911“ specialaus leidimo modelis.

Legendiniai vokiški sportiniai „Porsche“ automobiliai gaminami nuo 1931 m. Gamintojo statistika rodo, kad apie 70 proc. visų kada nors pagamintų „Porsche“ automobilių vis dar važinėja gatvėmis visame pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)