Taip pat pranešama apie dar du „pasižymėjusius“ BMW vairuotojus, kurie lėkė 178 ir 174 km/val. greičiu, nors leistinas greitis buvo 90 km/val. Pareigūnai taip pat paminėjo, kad Kuldigos rajone buvo užfiksuotas motociklas YZF R1, greitį viršijęs 80 km/val.

Latvijos policija pastebi, kad dažniausiai dėl viršyto greičio įkliūva BMW, „Volkswagen“, „Audi“, „Mercedes-Benz“, „Toyota“, „Opel“, „Volvo“, „Ford“, „Mitsubishi“ ir „Honda“ vairuotojai.

Lietuvoje šiemet labiausiai „pasižymėjo“ kelių „erelis“ Klaipėdoje. Liepojos gatvėje įrengtas stacionarus greičio matuoklis Naujųjų sutiktuvių naktį užfiksavo 177 km/val. greičiu važiuojantį automobilį, kai leistinas buvo 50 km/val. greitis. Tą patį vakarą 28-erių klaipėdietis dar du kartus buvo užfiksuotas skriejantis miesto gatvėmis didesniu nei 160 km/val. greičiu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją