„Hyundai“ yra nuostabūs. Be abejonės, jie kelia grėsmę, nes jų produkcija pigi, o kokybė vis gerėja“, – „Honda Motor“ vadovą Takanobu Ito cituoja naujienų agentūra AP.

Jis pridūrė, kad nepaisant „Hyundai“ augimo, „General Motors“ ir „Ford“ koncernai tebelieka pagrindiniais jų varžovais JAV rinkoje.

„Nissan“ viceprezidentas Shiro Nakamura sutinka su „Hondos“ vadovo nuomone ir pripažįsta, kad „Hyundai“ ateityje taps vienu svarbiausių konkurentų visiems Japonijos automobilių gamintojams.

„Hyundai“ yra didžiausia grėsmė Japonijos automobilių gamintojams. Jie turi reikiamas technologijas, o jų darbo jėga yra pigesnė“, – sakė Sh.Nakamura.

„Hyundai“ pardavimai JAV vis gerėja – rugsėjį užfiksuotas 27 proc. augimas lyginant su tuo pačiu laikotarpiu 2008 m. Pietų Korėjos automobilių gamybos koncernas (sudarytas kartu su „Kia Motors“) patenka į daugiausiai automobilių visame pasaulyje parduodančių grupių penketuką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją