Tai šeštasis „Hyundai“ automobilis, gavęs „Red Dot“ apdovanojimą per pastaruosius trejus metus.

Gamintojas pažymi, kad apdovanojamas „Hyundai Motor“ naujausio automobilio dizainas, orientuotas į ateitį. „Ioniq“ yra pirmasis „Hyundai Motor“ ekologiškas modelis (gaminamos tik hibridinės arba elektrinės versijos) ir žymi svarbų etapą įmonės tvarumo strategijoje.

2015 m. naujos kartos „Hyundai i20 Coupe“, naujos kartos penkerių durelių „i20“ ir naujoji „Sonata“ gavo „Red Dot“ apdovanojimą už išskirtinį dizainą. 2014 m. šiuo prizu buvo apdovanoti naujasis „Genesis“ ir naujos kartos „i10“ automobiliai. Naujoji „Sonata“ ir „Genesis“ gavo dar vieną dizaino apdovanojimą – „Good Design 2014“, o naujos kartos „i20“ modelis laimėjo „iF Design 2015“ prizą.

"Hyundai Ioniq"

„Red Dot“ dizaino apdovanojimas, kurį skiria 41 eksperto (žymių dizainerių, profesorių ir žurnalistų) iš 25 šalių žiuri, yra visame pasaulyje pripažįstamas ir trokštamas kokybiško dizaino įvertinimas. 2016 m. į apdovanojimą pretendavo 5214 gaminių iš 57 šalių, taigi šis renginys buvo didžiausios tarptautinių gaminių varžytuvės pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)