Klubo nariais greičiausiai galės tapti turintys ne mažiau kaip penkis „Ferrari“ automobilius. Kompanijos teigimu, pasaulyje yra apie 300 kolekcionierių, turinčių penkis ar daugiau šios markės modelių.

„Nenoriu, kad mūsų ištikimi kolekcionieriai praleistų progą įsigyti vieną iš ribotos serijos modelių“, – sakė „Ferrari“ vadovas Luca di Montezemolo.

Jis svarsto, kad klubo nariai pirmieji gautų teisę įsigyti specialius „Ferrari“ modelius.

Idėja steigti klubą atsirado po konflikto, kuris kilo pasirodžius „Ferrari Sa Aperta“ modeliui. Šio automobilio gamyba buvo apribota iki 80 vnt., o kai kurie kompanijos klientai įsižeidė negalėję jo įsigyti. 2010-ųjų vasarą pristatytas išskirtinis automobilis Italijoje pardavinėtas už 400 tūkst. eurų (1,38 mln. Lt).

Kolekcionierių klubas bus labiau privilegijuotas už dabartinį „Ferrari“ savininkų klubą, kuris vienija apie 13 tūkst. narių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją