„Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5“ specialiai sukurtos pervežimų transportui. Gamintojas pažymi, kad restauruojamas padangos karkasas mažina kompanijų anglies dvideginio taršą ir teigiamai įtakoja tvarų ir tausojantį aplinką krovinių pervežimą.

Kaip ir kitos Vokietijos „Premium“ padangų gamintojo „Continental“ padangos, šios taip pat buvo sukurtos Hanoveryje.

Gamintojas teigia, jog „Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5“ žemo profilio padangos pasižymi didelėmis apkrovos galimybėmis ir ilgu tarnavimo laiku. Pritaikyta 9 tonų ašies apkrovai ir būdama žemo profilio, ši padanga, kaip tikinama, leidžia maksimaliai efektyviai išnaudoti 3 metrų vidinį krovinio aukštį, kai yra sumontuota ant didžiųjų vilkikų puspriekabių.

Be to, padangos profilis ir tolygiai paskirstomas svoris lemia optimizaciją, dėl kurios protektorius dyla tolygiai, kas užtikrina ilgą tarnavimo laiką. Gamintojo pranešime teigiama, kad dėl 15 proc. mažesnio, palyginti su ankstesniu modeliu, pasipriešinimo riedėjimui padangos yra įvertintos aukštu Europos Sąjungos degalų taupymo B įvertinimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)